Pages

Bermulalah Sesi 'Online Class'


Esok nak start online class dah! 

Pulun habiskan amali hari ni sebab ada yang takde PC or laptop di rumah. Sebelum tu kita share dulu free theme untuk Google Slides or Microsoft Powerpoint kat diorang. 

Boleh search di www.slidesgo.com k!!

#notakakmim: semoga kami dilindungi dari wabak C-19 ni

Kakmim

Blogger since 2008. On off blogger since 2013. Blogging is my passion. Now and forever.

6 comments:

  1. selamat berODL kak mim! gambatte!

    ReplyDelete
  2. kesiankan sebenarnya pada anak2 yg kene buat online exercises tp takde internet dirumah. hp parents pun limited quota internetnya.

    ReplyDelete
  3. online learning/Coaching ni.. aduh.... sngt susah nak tumpukan perhatian

    ReplyDelete
  4. norma baharu yang perlu kita semua lalui lepas nie..

    semua online hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas respon anda. Jemput datang ke blog Kakmim lagi ye.