9 comments
  1. Hahaha x igt dah cite ni psl apa.. So far ok la sbb dia more to penyiasatan thriller.. Actually kita kureng sket kat Go Ara tapi kita suka hwarang sbb lelaki lelaki dalam drama tu hahah

    ReplyDelete
  2. Heo dan heroin best dah tapi belum tengok lagi kakmim..Autumn In My Heart sedih takleh bawak bincang.

    ReplyDelete
  3. atie kan tgk tgk korea, tapi atie tgk malaysia remake !!! omggg i love it heheh
    https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/07/black.html

    ReplyDelete
  4. menarik! Gream reaper helokknya haa hehehe

    ReplyDelete
  5. shida tak pernah tgk lagi..nanti boleh download ^_^
    tq kak mim :)

    ReplyDelete
  6. tak tengok lagi cite ni, yg versi malaysia punya saya dah tengok..hehe

    adoi tak bolehlah nak tengok balik autumn in my heart..sedih sangat..huhu
    saya suggest kakmim layan drama Circle yg Yeo Jin Goo berlakon :)

    ReplyDelete
  7. Autumn in my heart, layan banyak kali pun best. Tak lama dulu saya terlayan cerita ada grim reaper juga, cerita Goblin. Grim reaper handsome. :)

    ReplyDelete
  8. da lamak juak kamek nanggar cita tok..maybe tahun 2018 kot..suka Go Ara dengan Song Seung-Heon berlakon..

    ReplyDelete
  9. Kdrama Black tok selalu juak muncul kat home Neflix, tapi belum sempat nangga. Kedak best jak tok nangga sinopsisnya.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.