12 comments
  1. susah la, kalau mental nak tukar balik kan, yg kerajaan kita ni pun, kejap bukak , kejap tutup... pening kepala

    ReplyDelete
  2. tadi anak pergi sekolah agama pun ambik baju dr dalam plastik. ingatkan dah setel, siap dia kena marah lagi... kan mama dah gosok dah gantung dalam almari tu... padahal belum. yg dah baju adik adiknya je

    ReplyDelete
  3. Hai Kak Mim..bertabah la musim2 ni. kena sentiasa bersedia untuk sebarang kemungkinan. mak mak lagi la kena sedia mental dan fizikal. hehe. sy follow kak mim tau

    ReplyDelete
  4. kacau jadual klo sekejap bukak sekejap tutup

    ReplyDelete
  5. pulak dah, bgtau last minit kotla ada masa seminggu ok jugak...

    ReplyDelete
  6. aduh, sakitnya tu nak kena straight seminggu. Takpe kakmim, kerja juga satu ibadah. Ada masa bertenang nanti boleh rehat puas-puas :)

    ReplyDelete
  7. betul2 bz mim ya lately ni hehehe...

    ReplyDelete
  8. Mujurlah dah open yang sebenar-benarnya.
    Muak dah asyik flip-flop-flip-flop

    ReplyDelete
  9. Kak Amie suka curi masa, sebab nak cari masa santai2 maya memang tak ada punya.

    ReplyDelete
  10. Short course ya sigek pun kmk belum ambik tahun tok. Adedeh.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.