Follow Us @soratemplates

18/05/2021

Done Check Out


Yuhuu! Semalam dah selamat check out dengan pertambahan 1 lagi photobook. Actually Kakmim tak edit langsung pun, main pilih-pilih jer yang rasa terbaik dari phone gallery. Kalau nak edit lagi makin lambatlah kerjanya. Sebab tu lah masa ambik gambar/photoshoot tu kena snap dengan perfect. Makin mudahlah kerjanya. Hihi! 


Bila dah check out baru dapat tengok history previous project. Memang sah tahun 2019 dulu. Sekarang bila dah check out, dah payment, diorang send softcopy lagi. So sekarang tinggal tunggu je lah Gdex hantar kat rumah mak.

7 comments:

  1. Yeay! Berjaya check out. Tak sabar nak tunggu sampai bila buat photobook ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pejam mata je bayar postage.. huhu

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. selamat menunggu photobook raya

    ReplyDelete
  3. tahniah, nanti bole la tunjuk hasilnya

    ReplyDelete
  4. Ha.. Dah agak dah akan check out

    ReplyDelete
  5. Sha tak pernah berjaya buat photobook ini.. hehehe..
    Seronok bila boleh pegang dan lihatkan kak..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥