Follow Us @soratemplates

16/05/2021

Photobook Raya


Kakmim dah siapkan 3 projek photobook raya tapi bila check out postage dah dekat nak sama dengan total photobook. 

Agak-agak Kakmim terus check out ke tak? 
Kah! Kah! Kah!

 

16 comments:

  1. Selamat hari raya, Kakmim! Maaf zahir batin.
    Raya-raya ni diorang tak de promo/baucar free shipping ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. X penah ada voucher free shipping farrah.. diorang pakai gdex.. lebih rm20 jgk tu sbb hard cover kot

      Delete
  2. Selagi tak check out, selagi tu teringat-ingat

    ReplyDelete
  3. lajunyaaa KakMim buat phtobookk..
    tngh discount best tu cepat2 checkout hehe..

    jemput join GA di blog
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
  4. rajin kakmim.. but this is so good to have physical kan

    ReplyDelete
  5. dh alang2 buat photobook tu kena truskanla check out hehe

    ReplyDelete
  6. Apa lagi nk tgk hasilnya nanti

    ReplyDelete
  7. Projek raya menarik. Alamak, harga postage boleh tahan jugak ye. Mesti terus check out ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Postage x sama dgn postage beli baju.. huhu

      Delete
  8. check out je lah kak.. sekali sekala buat photobook kan, bukannya selalu.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Buat kenangan.. conform kakmim check out.. hehehe

    ReplyDelete
  10. seronok juga..bila free free boleh belek2 album comel tu kan kakmim :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥