Follow Us @soratemplates

11/06/2021

Berkampung di Law School

Bila dah start layan K-drama,  mulalah tak ingat dunia. Saya start layan Law School ni dari malam kelmarin terus bersambung ke semalam. Setel WFH hari ni sambung lagi sampailah Encik Suami balik kerja.

Suka cerita macam ni, kisah budak-budak di Law School yang tiba-tiba ada profesor mereka mati dibunuh. Siapakah yang membunuh profesor tersebut? Kenapa? Secara tidak langsung mereka pun dapat praktikkan apa yang mereka sedang belajar. Tak lama lagi nak habis ni.

Malam ni masak simple je. Dah nak maghrib baru nak masak. Bila asyik melayan tv ini je lah yang termampu dibuat. Tapi memang malas masak pun 2 hari ni.


Ayam goreng

Kangkung goreng belacan

Daun salad telur.. balance malam tadi

Selagi Law School tak habis selagi tu lah asyik nak mengadap tv je. Adoi! Sebab tu jarang melawat blog adik kakak 2 hari ni. Kasi chance saya habiskan Law School dulu yek.







 

8 comments:

  1. Wak tak terjebak dengan k-darama ni
    Drama melayu pun tak sempat tenguk

    ReplyDelete
  2. Menu begini pun sedap kak mim.
    shida pun suka layan korea..tp suka tgk movie je setakat ni..
    kalau berepisod setakat ni layan drama dr tv3 slot chamsarang..

    ReplyDelete
  3. Kebetulan berlaku boleh pratikkan sekali kan. Itu yang malas terjebak tu, nanti dia statik je tengok drama selagi tak habis. Hihi..sedapnya menu ayam goreng, kangkung goreng belacan dengan salad telur tu. Pun dah berselera sangat tengok :)

    ReplyDelete
  4. Hahaha best2.. K ret dh tamat tgk drama ni.. Puas hati 👍

    ReplyDelete
  5. Bagus lah drama macam tu, sambil tengok boleh tambah pengetahuan. Aduhai ayam goreng tu, rasa nak mintak seketul. Hehe

    ReplyDelete
  6. Tengok banyak jugak good review law school ni, rating pun tinggii, boleh lah layannn lepas ni hehehe

    ReplyDelete
  7. Best kalau dapat layan K-drama. Ada masa nak juga tonton.

    ReplyDelete
  8. suami saya layan Law School ni...sy tgk gitu gitu je la...dia boleh marathon sampai tgh malam. sbb sekarang PKP kan... lepas subuh tido balik kekdahnya

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥