Follow Us @soratemplates

24/06/2021

Buku Order Dari Shopee Dah Sampai



Semalam lagi dah sampai. 
Tengah meeting online kakak cakap ada Pos Laju datang. 
Yeehaa!!

Tak sabar tunggu esok nak hello hello to weekend.
Weekend sekarang untuk layan novel.
Tapi rasa nak ambik novel lama kat umah mak pun ada.
Macam nak layan novel-novel lama je.

 

30 comments:

  1. Bagusnya rajin membaca..Saya kalau membaca novel,boleh hanyut & larut dalam cerita tu..Tu tak boleh mula...hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala hanyut layan jugak kak.. hehe

      Delete
  2. Selamat membaca kakmim... nampak best novel-novel tu...

    ReplyDelete
  3. ni yang rasa nak membeli buku juga ni

    ReplyDelete
  4. Selamat menikmati weekend yang indah bersama novel kakmim. Happy weekend :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy weekend jugak fiza.. relax sgt pulak weekend ni.. mati kutu dibuatnya

      Delete
  5. Selamat membaca. Aktiviti membaca memang sangat bagus, otak aktif berimaginasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak? Nnt berkarat pulak otak x membaca bahan kreatif ni

      Delete
  6. Wahhh dah selamat sampaiii! Selamat membaca kakmim! :)

    ReplyDelete
  7. Selamat membaca dan semoga memperolehi manfaat dari apa yang dibaca.

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Mslhnya belom mula lg atie ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  9. heaven nyer :)
    da abis baca tak?
    boleh la borong yg lain lagi.
    membaca jambatan ilmu.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥