Follow Us @soratemplates

14/06/2021

Officially Bangsa Sinovac

Alhamdulillah.. hari ini saya telah lengkap 2 dos Sinovac. Pengalaman hari ni sangat mencabar berbanding masa dos pertama dulu. Penatnya nak bercerita. Lengan kebas, kaki penat, muka pun pijar je rasanya ni. Besoklah saya cerita k.

Mak berkali-kali pesan jangan lupa ambik gambar. Kenangan tu nanti. Baiklah mak. Lagipun HQ pun mintak laporan bergambar jugak.

MySejahtera pun sudah bertukar status. Now dah boleh view e-cert vaksin dah.

Kad vaksin ni biarlah simpan sebagai kenangan zaman pandemik yang melanda seluruh dunia ni.

Pendek sangat rasanya hari ni kerana masa banyak dihabiskan di PPV. Nanti besok saya cerita lagi k.


 

17 comments:

  1. Saya ni entah bila dapat divaksin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akan tiba masanya nanti.. sabar menunggu panggilan ye

      Delete
  2. Kenangan dalam sejarah hidup, kena disimpan rapi. Alhamdulillah kakmim dah dapat lengkap 2 dos. Semoga semua baik baik je kakmim. Saya masih setia menunggu giliran entah bila.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. kenangan sangat dptkan vaksin seusia ni dgn cara sebegini.. insya allah akn ada panggilan nnt fiza

      Delete
  3. Alhamdulillah dah complete vaksin ye. Tahniah!

    Kami ni masih menunggu Kakmim :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih.. insya allah lps ni ye pn hazel

      Delete
  4. Alhamdulillah dah complete vaksin ye.
    Tahniah Kakmim!

    Kami ni masih menunggu :(

    ReplyDelete
  5. wah tahniah dah lengkap vaksin nyaaa!!
    K ret ni masih tgu date utk 2nd vaksin AZ.. ntah bila la gaknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau AZ gab lama kot utk 2nd dose.. dlm mysejahtera xde date ke utk 2nd dose tu?

      Delete
  6. Saya belum....Mak sudah..Anak2 dah daftar...Saya belum daftar....syyyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip.. mak sudah knp mak cella yg belum ni?

      Delete
  7. Replies
    1. Sabar menunggu panggilan ye kak.. semoga dipercepatkan

      Delete
  8. Tahniah kak mim :)
    shida masih menunggu turn!

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Dah selesai ye Kakmim..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah dah dapat 2nd dose..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥