Follow Us @soratemplates

29/07/2021

Baru Dapat AdSense


Mungkin ada yang perasan kot kat sini dah ada AdSense. Hahaha!
Baru je godek² semalam.
Sebelum ni AdSense ni tak connected pun dengan kakmim.com sebab masih site yang lama dulu.
Mulanya memang tak kisah sangat pun dengan bendalah Adsense ni.
 Tapi jadi seronok juga bila baca entri blogger² tegar share tentang AdSense diorang.

Kakmim ni..
Nak mengharapkan income yang banyak tu memang taklah sebab memang tak fokus pun serious sharing.
Content ala² diari mak-mak jer.

Walau bagaimanapun...
Kakmim kagum dengan blogger yang memang dapat banyak passive income daripada blog.
Kakmim tumpang gembira tengok adik² semua berjaya dalam bidang yang diminati.

All the best semua!
Selamat Hari Khamis.
Esok Kakmim BDR balik.. hehehe.


nota kakmim: menulis apa terlintas di hati
 

35 comments:

  1. tahniah..nanti bole jana income dr adsense

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Tahniah Kakmim. Dah nampak iklannya tu. Content diari mak mak pun best juga baca kisahnya. Semoga lebat earnings adsense Kakmim. Aaminnnn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduyai.. terus nk lebat.. haha.. x mungkin fiza.. anyway, tq ye selalu singgah sini

      Delete
    2. InshaAllah. sikit sikit pun lama lama jadi bukit. Sama sama kak :)
      terima kasih juga selalu singgah blog saya :)

      Delete
  3. hahaha nampak dah iklan dia kat tepi tu..
    tahniah!!

    ReplyDelete
  4. Kita serupa.. Saya pun GA baru muncul kembali.. nasib baik colecton lama masih terkumpul.

    ReplyDelete
  5. ha'ah ada iklan kat tepi ni. Tahniah kak mim :)

    ReplyDelete
  6. Yang ni saya memang kena akui saya tak tau langsung apa kebendanya...Main tulis ja dalam dalam blog tu.Nak usik apa pun takut blog tu hilang...hahaha saya memang rabun teruks bab IT

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak.. yg penting content akak tiap hari ada.. hehehe

      Delete
  7. Alhamdulillah...kena hati- hati ye...jangan terklik iklan sendiri...lagi satu jangan sampai ada yang klik iklan bertalu- talu....bahaya

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, tahniah kak mim! :)

    ReplyDelete
  9. Tahniahh..saya suka tengok orang dapat AdSense..Kipidap!
    Takpa, pelan pelan kayuh..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. slowly but surely ek.. hehehe.. anyway, tq nona

      Delete
  10. Tahniah mem, Alhamdulillah tumpang happy bila kitak dapat Adsense. Ni tauk satu hari kelak banyak income dapat Dari ya. In Shaa Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kmk rasa dolok kmk penah ada koh tp kmk angol mala nangga nk ngecol² ya alu cmne kah kmk molah nya.. sbb ada indah balance earning dlm ya

      Delete
  11. In Shaa Allah lepas tok boleh Jana income. Mun betul cara ada juak oleh. Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah.. mudahan juak.. tp ktk nang lihai mem.. yg dipadah ktk ria ada kmk join tp ya lah blur nk update apa mun ambik job ya.. hahaha

      Delete
  12. nampak je, meriah iklan di blog kakmim. cuba saja, ada rezeki kita adalah.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥