Follow Us @soratemplates

02/08/2021

Tahun ke-6 Berkongsi Birthday



 
Sebelum 2 Ogos 2021 melabuhkan tirainya.
Biarlah saya abadikan di sini sekeping 2 gambar kami 2 beranak
Yang berkongsi birthday
Untuk tahun yang ke-6


Happy birthday anak Ibu, Idlan Muhaimin aka Alan.
Brownies hari ini telah disponsor oleh adik #no4
Kek Alan menyusul insya Allah nanti
Sebab adik #no2 dan kazen-kazen Alan masih dalam QO
Nanti dah 'merdeka' kita makan-makan lagi k


Ibu tak sempat prepare apa-apa hari ni.
Kursus dari 8.30 pagi hingga 5.30 petang
Mau berasap rasa telinga.
Mengantuk sangat dah ni.
Itu lah 2 tahun ni rileks sangat kan asyik BDR
Fikir lebih sikit dah penat dah
Nasib badan...


Gambar pun disponsor adik #no4
Ibu takde mood hari ni
Ada 2 hari lagi kursus.. esok dan lusa
Huhuhu!






26 comments:

  1. Seronoknya dapat berkongsi tarikh lahir yg sama dengan anak . Lagi meriah kan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. rezeki x diduga dpt sama birthday

      Delete
  2. Selamat hari jadi, semoga dimurahkan rezeki sis sekeluarga :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak. Mun birthday sama ngan anak automatik rasa ya la hadiah terbait kita hoo.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq aien.. ya lah mcm surprise gift juak ๐Ÿ˜Š

      Delete
  4. Happy birthday Alan dan Ibu. Bestnya dapat share birthday date yang sama. Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan serta diberikan kesihatan yang baik. Aaaminn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih fiza.. semoga yg terbaik jugak utk fiza

      Delete
  5. happy birthdayy
    anak. dan. ibu
    seronok. berkongsi tarihk ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak.. masa bersalin dlu nurse pn wish ๐Ÿ˜Š

      Delete
  6. Happy birthday semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  7. Hepi birthday kakmim dan Alan. Tengok muka tu nampaklah letihnya. mengadap elektronik memang meletihkan. nanti dah merdeka boleh gi jalan-jalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sal.. penat otak begitulah ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… kuching masih fasa 2 sbb varian delta.. seram2 nk keluar

      Delete
    2. entahlah Selangor ni fasa ke berapa. Ayah saya cakap bukan zon merah dah ni, zon purple. *gurau sedapkan hati*

      Delete
    3. Bertabahlah org selamgor.. zon hitam dh tu.. stay safe ye bgtau ayah

      Delete
  8. Selamat hari lahir buat kedua-duanya, anak dan ibu. Moga sihat dan ceria selalu.

    ReplyDelete
  9. Happy Birthday buat akak dan Alan... moga sentiasa dalam lindungan Allah

    ReplyDelete
  10. happy birthday kakmim dan Alan semoga panjang umo dan murah rezeki

    ReplyDelete
  11. Sanah helwah utk kembar haha...
    Moga sentiasa di dalam rahmat-Nya aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kembar ek? Hahaha... kembar lain2 thn ๐Ÿ˜„ terima kasih ye

      Delete
  12. Bestnya dapat kongsi tarikh bd
    dapat sambut sama2 setiap tahun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah wak.. rezeki ibu dan anak ๐Ÿ˜Š

      Delete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥