Godaan Tupperware Comel

Tupperware baharu lagi?
Adoi.. tak boleh tahan bila tengok mini signature square ni.
Tambahan pulak kaler sama dengan koleksi Universal Jar yang ada kat rumah.

Mula-mula plan nak beli merah dan purple.
Last-last terbeli semua kaler.

Tadaa!! Dah sampai pun
Beli harga member sebab kita member ☺️

Cukup dah untuk 4 beradik.. haha
Yang hijau atas sekali tu memang dah lama dah ada
So tambah 3 kaler lagi
Ngam sangat untuk bawak bekal sandwich ni
Atau butter cake
Sebab tu saya suka sangat design ni

Niat di hati memang tak nak dah nak tambah koleksi Tupperware
Tapi kadang-kadang tu tewas jugak
Perempuan kan ada 9 nafsu
Bulan ni pun dah grab 2 jenis koleksi
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

 

Post a Comment

13 Comments

  1. tupperware sekarang ni comel2 color & design dia..meriah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Color skrg mmg bling bling je tgk 😍

      Delete
  2. memang comel, sesuai untuk anak dan kita bawak bekal dalam bekas tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pastu botol pn mst sama kaler jugak 😂😂

      Delete
  3. comel-comelnya. ni pesan kat anak-anak supaya jaga elok-elok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak2 selalunya bg koleksi yg lama2 je 😂😂 xleh bg yg latest sgt

      Delete
  4. Cantik2..🥰
    Itu jangan la sesekali anak atau bapa depa tertinggal tak bawa balik tu..mau jadi gaduh🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian husband.. kalau tertgl di opis mst dia patah balik ambik 😂😂😂

      Delete
  5. Susah nak lawan godaan Tupperware ni kan?
    Mujurlah PH dah x keja skrg, dah tak rajin belek katalog Tupperware ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamatlaaa PH 😅😅 sekali sekala ok la tu self reward 😂😂

      Delete
  6. comelll...penutup tu attached di bekas tupperware ke? suka juga bekas camni sbb kadang kalau buka penutup, tak tau nak letak kat mana. pastu kang tak jumpa hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya nasa.. tp kalau nak basuh boleh je nak bukak pastu nk simpan pasang balik 😊

      Delete
  7. Jangan goda kita tau. Tupperware brand ni apa je yang tak comel :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥