Follow Us @soratemplates

06/03/2009

Bulan yang manis?

March 06, 2009 10 Komen

Tadi saya berada di LTAK.

Sekarang saya sudah berada di LCCT.

Saya sedang menunggu flight ke....

Objektifnya ialah untuk berbulan dan bermadu bersama-sama suami saya.

Terimalah Suara (Ku berharap) nyanyian Hijau Daun dari saya & suami saya.


di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

reff:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

reff2:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

repeat reff


post signature

03/03/2009

Kejutan

March 03, 2009 5 Komen


Aku sebenarnya bukanlah ahli sukan
Dari zaman sekolah lagi aku tak gemar bersukan
Memang anti sukan la
:minimo_38:


Rasanya sepanjang aku sekolah dulu sekali jer aku pernah wakil rumah
Tu pun lumba lari berganti-ganti
Cheh... bayangkan aku berlari
:minimo_26:
Laju jugak ler kot
Kalo tak, takkan aku terpilih mewakili rumah
:minimo_31:


Sukan yang aku main sekarang cumalah bowling
Sukan ke? Ada keluar peluh tak?
Ahaks.
Dah ler main bowling longkang jer
Hahahaha

:minimo_02:


Semalam
Kan meeting pengurusan
Pengarah pun mengumumkan rombakan semula carta organisasi
Aku tau aku dah tak pegang ISO lagi
Aku syukur sesangat before meeting tu
Sebab aku tak suka kerja-kerja kualiti ni
Tapi....
Kejutannya


:minimo_42:

Aku sekarang pegang Unit Sukan...!
Aku jadi Pegawai Sukan....?
Geng-geng keras bantai gelak jer
:minimo_20:

Ye lah.. aku ni nak bersukan???
Jangan hancus jer udah ler

:minimo_38:

Takpe lah... aku cuma merancang aktiviti jer
AJK lain pun ada tolong
Bukannya aku perlu bersukan jugak
Kan?


Nampak sangat kan tak suka bersukan

:minimo_37:

post signature

02/03/2009

Bos Yang Suka Ngerepak

March 02, 2009 9 Komen
Macam sikda cerita lain jak (nang jak)

Bos aku eh (Pengarah) nang suka ngerepak
Aku sikpat imagine camne ndak ka mun jadi bini nya
Maok telinga bertukar jadi macam telinga kuali kali
Tebal gia ajak
Nak alah-alah jak ngerepak
Sik pandei kepak
Mun sejam nang sik cukup k nya ngerepak
Petang tok ada meeting
Gerenti balit aher!

post signature