Follow Us @soratemplates

25/06/2011

Zon Inggar bersama Kak Lehot

June 25, 2011 6 Komen


Minggu tok nang gago urang kat FB ngan Kak Lehot tok
Baruk ari tok dapat mukak rah YouTube
Nang perey eh!
Cerobeh do mulut Kak Lehot eh!

Episod jodoh tok nang sentap lah
Nang mena kata Kak Lehot
Arum bulak haus tangga umah rempuan diturun nait
Tapi sik juak nikah²

Bah nengar gik nun kerepak Kak Lehot
Pisan!
Hahaha


23/06/2011

Baju sama pun nak kecoh

June 23, 2011 3 Komen

Tersengeh sorang saya bila baca Oh!Bulan
Yusri KRU didapati mengenakan baju yang sama semasa dating dengan Erra Fazira
Dan sekarang dengan Lisa Surihani pulak
Memang baju oren yang sebijik sama
Ye la takkan dia beli 2 pasang yang sama warna kan?

Baju sama pun kecoh
Kesiannya jadi orang glamer ni kan?
Semuanya jadi bahan perbualan
Nasib kamulah Yusri
Dah dapat pun awek-awek hot
Tak pernahnya tak hot
Daripada Syasya Elite, Wardina, Erra Fazira (ex-wife), Maya Karin, Fasha Sandha
Dan yang terkini Lisa Surihani

Err... ada yang tertinggal?
Atau ada yang tersilap?


Majlis Resepsi sebelah lelaki

June 23, 2011 6 Komen
Hujung minggu yang lalu ialah majlis resepsi Mak Ngah Iman di sebelah lelaki
Kalau masa sebelah perempuan hari tu tema ialah turqoise
Sebelah lelaki pula ialah tema purple

Layan gambar je lah ye


Cuba perhati betul-betul pengapit pengantin perempuan tu






21/06/2011

Red Kitchen Cabinet

June 21, 2011 6 Komen
Alhamdulillah..
Impian selama ini hampir menjadi kenyataan
Red kitchen cabinet dah half way dipasang di rumah


Tak sabarnya nak tunggu semuanya siap dipasang
Semoga semuanya dipermudahkan
Amin...


17/06/2011

Wanted!

June 17, 2011 5 Komen
Kanak-kanak dikehendaki!
Berumur dalam lingkungan 1-2 tahun
Disyaki telah memakai tudung Ibu tanpa kebenaran untuk photoshoot gambar bersaiz passport.