Follow Us @soratemplates

Showing posts with label #iamnfamilia. Show all posts
Showing posts with label #iamnfamilia. Show all posts

07/02/2019

Cuti CNY kami

February 07, 2019 0 Komen
Cuti PH CNY yang lalu memang kami #imanfamilia habiskan masa bergumbira di luar je. Sebelum ni complete cycle ibu dan anak² demam tu yang lama dah tak keluar bergumbira. Hehehe.

Paginya kami beraya dulu lepas shopping sikit² di Aeon. Balik tu lepak umah FIL. Maghrib balik solat di umah dan lepas tu keluar balik. Takde jugak ke mana pegi makan jer pastu masuk shopping mall kejap ambik mood bergambar CNY. Hihihi.

Rasa macam lama jugak dah tak masuk shopping mall. Hahaha. Masa ke Aeon tak pulak bergambar. Di PM jugak bergambar. Ye lah orang dah tak ramai, kami sampai dah 9.30 malam mall dah nak tutup dah. Hihihi. Sempat beli buku di MPH je.

1st sibling potrait diorang untuk 2019

Bertiga jer

Berdua si #anakno2 dan #anakno3

Berdua lagi... hihihi

Complete.. berenam.. hehehe