Follow Us @soratemplates

Showing posts with label Akasia. Show all posts
Showing posts with label Akasia. Show all posts

19/03/2015

Download lagu Angin Kencang [OST Teman Lelaki Upahan]

March 19, 2015 0 Komen
Jom.. jom.. mai kita mendownload lagi
Kali ni lagu Noh Salleh pulak
Klik jer link tu
Pastu kat web tu klik button DOWNLOAD


Download lagu Angin Kencang - Noh [ OST Teman Lelaki Upahan ].mp3




Angin Kencang - Noh Salleh

Dalam silauan cahya
Membatas pandangan mata
Namun jelas ku lihat kamu
Biarpun ku sedar kau kian jauh
Tinggalkan aku yang rapuh

Angin kencang membawa kau
Jauh ke sana
Kau hilang terus tanpa khabar
Tidur malam ku mimpi indah ingat kamu
Ku merindui kamu

Apa yang ku fikirkan
Ini lah penyiksaan
Biarpun beribu tahun
Dan namun kau sentiasa di hatiku
Menuai senyuman mu


Download Lagu Rahsia [OST Teman Lelaki Upahan]

March 19, 2015 0 Komen
Jom Download Lagu Percuma!!
Hahaha!

Oit! Oit!
Nak buat comeback ke?

Dulu kan.. kakmim penah ada blog... sebelum blog ni lahir
Blog tu memang kakmim upload link lagu untuk download jer
Orang request.. kakmim supply
Hahaha!
Memang syok lah masa tu
Masa tu bujang lagi
Komitmen pun takde
Balik keja memang mengadap pc je lah kerja
Hihihi!
Ni sementara tengah rajin ni
Selamat mendownload di link yang diberikan ye...

Tajuk Lagu : Rahsia [ OST Teman Lelaki Upahan ]
Album : WWW.LAGUMY.COM
Duration : 00:03:45 min
Size : 3.53 MB
Artis : Ippo Hafiz

 


Download lagu Rahsia [ OST Teman Lelaki Upahan ].mp3


Sesambil dengar boleh karaoke sekali

Hihihihi

Lirik Lagu Rahsia - Ippo Hafiz

Waktu kau ucap dulu
Kata-kata racunmu
Membuat diri ini
Terus mati

Mengapa pula kini
Kau hadir dalam hidupku
Tidakkah engkau lupa
Kau pernah bunuhku

Tidakkah pernah terlintas di fikiranmu
Waktu kau senang benar untuk melepaskan
Sakit ini hanya aku yang rasa sayu
Kacau bilau meracau sakit hati ini

Yeah....

Korus
Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku mensyukuri kebahagiaan
Yang kukecap hari ini

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

Ulang Korus

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku




Kerana Teman Lelaki Upahan

March 19, 2015 0 Komen



Ai.. tak pernah plak kakmim follow slot Akasia kat #tv3 tuh secara tegar
Tapi cerita ni memang best lah
Mungkin sebab ada shooting kat Kuching jugak kot antara faktornya
Sebab boleh tengok tempat yang kita hari-hari tengok dalam tv
Bukan selalu kan?

Hmm... kerana cerita ni jugak kakmim pergi Popular carik novel ni
Tapi baca sinopsis jer.. ahahaha
Nak baca? Kompom lah takde masa nak baca
Tapi si Iman Madihah pegi jaja cerita kat makcik-makcik dia yang Ibu ada beli buku TLU
Ahahaha
Anak.. anak..
Memang kuat enjen

Di samping lagu Ir Radzi.. lagu Rahsia ni pun best
Kakmim ni kan memang suka orang yang tak glamer
Entah sape la Ippo Hafiz ni
Tapi lagu ni catch.. tersuka plak

Lagi satu.. pelakon ceta TLU tu pun bukan glamer sangat pun
Sebab tu jugak kakmim suka tengok
Suka lah si EL tu... tinggi-tinggi pastu serabai
Time die smart.. hensem plak
Hihihih

Jom..layan