Follow Us @soratemplates

Showing posts with label Langkawi. Show all posts
Showing posts with label Langkawi. Show all posts

23/07/2010

Jalan-Jalan-Jalan

July 23, 2010 2 Komen
Tadi member cakap ada promosi Air Asia.
Travel period pada tahun depan.
Terus kepala fikir nak bawak Iman pergi Langkawi.
Langkawi lagi?
Ye la dulu masa Iman kat Langkawi, Iman baru jer besar kacang peas.
Kalau tahun depan Mesti Iman dah pandai jalan.
Mesti syok bawak Iman jalan-jalan di UnderWater World.
Tengok penguin makan.
Mesti Iman suka.


Tapi tempat yang paling best bergambar ialah di Dataran Lang.
Mungkin tu la tempat yang first sekali Ibu dan Ayah jejak semasa sampai di Langkawi.
Suka sangat snap-snap picture kat situ.
Macam tak sah jer pergi Langkawi kalau  tak tangkap gambar burung helang tu.



Tapi.
Tiba-tiba pulak terasa nak pergi Bandung lagi.
Rasa macam tak puas jer shopping masa pergi tahun 2008 dulu.
Ye la zaman tu zaman nak kahwin.
Pergi masa tu pun konsentret nak beli barang-barang kahwin jer.
Kalau ada rezeki nak jer pergi Jakarta & Bandung lagi.
Nak merasa pegang duit juta-juta lagi.
Hehe.

Masa baru sampai di Jakarta, belon merah delay.

Ha, saya pergi ramai-ramai tau. Bukan pergi berdua je.

Best kan kalau ada duit juta-juta.
Boleh pergi mana-mana kita nak.
Teringin sangat nak ke Tembok Besar China.
Hmmmm...



23/07/2009

Ku lihat hijau

July 23, 2009 0 Komen
Masa mula-mula mabuk dolok sempat juak jadi pesawah di Langkawi. Suka gilak gambar tok sebab padi ya ijo gilak. Dan sik pernah-pernah makei gambar kedirik k wallpaper. Perasan ada jak lok. Tapi suka padi ya bah. Ku lihat hijau. Lalalala....

post signature

11/03/2009

Langkawi 4

March 11, 2009 8 Komen
Hari ke-4 di Langkawi saya cuma jalan-jalan di Laman Padi dan Pekan Kuah jer. Cuaca di Langkawi adalah sangat panas membuatkan kepala saya sedikit pusing dan perut mual-mual. Mood pun tak berapa nak elok, asik nak marah sang suami jer. Kesian dia kena layan saya yang berangin. Tapi sebenarnya saya sayang suami saya.

Sekian saja ceritera honeymoon saya, (sangat malu nak sebut bulan madu), ingga aih!

post signature