Follow Us @soratemplates

Showing posts with label Alumni UPM. Show all posts
Showing posts with label Alumni UPM. Show all posts

04/09/2021

Cenderamata Sempena Sambutan Jubli Emas UPM

September 04, 2021 10 Komen


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sempena meraikan Sambutan Jubli Emas 50 Tahun UPM, Pusat Perhubungan Alumni UPM telah menyediakan Cenderahati Kenangan Gold Bar UPM dan Cenderahati Jualan Persatuan Alumni UPM (PAUPM) sepanjang Ogos-Disember 2021. Maklumat lanjut berkaitan tempahan dan pembelian boleh melayari Laman Sesawang Rasmi Sambutan Jubli Emas 50 Tahun UPM di https://50tahun.upm.edu.my

@universitiputramalaysia
#weloveupm
#50tahunUPM

Kakmim tolong promote jer.
Macam nak je mug tu tapi takut pecah kalau pos.
Sticker kereta pulak lambat lagi.
Rindunya nak window shopping di Koperasi Uniputra macam dulu-dulu, banyak souvenir UPM.


 https://50tahun.upm.edu.my

08/07/2021

Throwback Thursday: Masria

July 08, 2021 23 Komen

Gambar dulu-dulu. Nampak tak tarikhnya bila? 17.6.2001

Masa ni baru tahun 2 atau tahun 1 degree, tahun millenium. Masa ni Windows Me memang glamer lah. Sampai pc saya masa tu pun pakai Windows Me. Milleniumlah sangat. Henfon pun masa tu baru nak promote sms, so sms masa tu free! Yang best kalau pakai line 017, Timecel ke namanya. 017 ke 017 sms free so memang chat je lah memanjang guna sms. Hahaha! Kenangan habis. Whatsapp memang tak wujud lagi lah, ringtone pun compose sendiri. Hahaha!

Masa ambik gambar ni tak ingat pulak sempena apa. Tapi nampak macam proper je semua makcik dalam gambar ni kan? Berbaju kurung, bertudung litup menutup aurat. Takde idea langsung sempena event apa. 

Dulu masa di kolej kediaman takdelah aktif sangat tapi join jugaklah aktiviti kolej. Akak senior dan junior 1 floor kenallah jugak. Tapi tak ramai yang masih keep in touch. Ex-room mate je masih bertegur-sapa di FB dan IG. Rindu pulak zaman study macam ni. Rutin pegi kelas balik kelas, basuh baju jemur dan angkat di ampaian, macam tu je. Dating? Eh, saya takde boifren masa di kampus dulu. Kawan-kawan je ada. Saya sombong sangat kot agaknya kan? Tapi kan rasa menyesal pulak takde boifren masa di kampus. Hahahaha!!