Follow Us @soratemplates

04/09/2021

Cenderamata Sempena Sambutan Jubli Emas UPM


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sempena meraikan Sambutan Jubli Emas 50 Tahun UPM, Pusat Perhubungan Alumni UPM telah menyediakan Cenderahati Kenangan Gold Bar UPM dan Cenderahati Jualan Persatuan Alumni UPM (PAUPM) sepanjang Ogos-Disember 2021. Maklumat lanjut berkaitan tempahan dan pembelian boleh melayari Laman Sesawang Rasmi Sambutan Jubli Emas 50 Tahun UPM di https://50tahun.upm.edu.my

@universitiputramalaysia
#weloveupm
#50tahunUPM

Kakmim tolong promote jer.
Macam nak je mug tu tapi takut pecah kalau pos.
Sticker kereta pulak lambat lagi.
Rindunya nak window shopping di Koperasi Uniputra macam dulu-dulu, banyak souvenir UPM.


 https://50tahun.upm.edu.my

10 comments:

  1. menarik cenderamata.. tshirt pon lawa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Tshirt tu xtau masih boleh order lg ke x

      Delete
  2. Best juak ada jualan cenderamata kenangan macam tok. Ada juak pakei kenangan. Hehe.

    ReplyDelete
  3. Kakmim kita suka lah lari lari ini tapi kalau event baru best hehee

    ReplyDelete
  4. UPM sambut jubli emas dah ye.
    Tahniah!

    ReplyDelete
  5. Menarik cenderahatinya. Itulah kan, kalau pos benda mudah pecah ni rasa macam kurang yakin pulak.

    ReplyDelete
  6. Untuk bulan ni cenderahati gold bar . Kalau ada pdngumpul gold bar mesti diorang akan beli simpan untuk tambah koleksi

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥