Showing posts from 2023

Blog Kelisa Biru

Blog dulu-dulu, Kelisa Biru nama diberi, bersempena dengan kereta pertama saya. Entah …

Supper di Richiamo Coffee

Setiap Selasa malam, kami pasti akan ke Metrocity sebab #theIMANs Kumon pada malam ni. …

Strategi Berjimat Mak-Mak

Ingat tak dulu-dulu zaman struggle nak ambik SPM, kalau buat karangan yang bertemakan p…

Koleksi Tyeso ke-6

Tiktok ni memang la, mudah sangat meracuni dan orang macam saya pulak mudah diracuni. A…

Puan, PC boleh screenshot tak?

Hari Selasa jadual saya padat. Pagi free 2 jam, untuk buat pengurusan then lepas tu kel…

Bagaimanakah Pengakhiran Kita?

إِنَّا ِلِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un..…

Photo Diary #12

Alamak.. minggu lepas rupanya ada banyak gambar untuk dokumentasi kerja je. Tak banyak …

Mode Kerja Hujung Minggu

Hujung minggu datang lagi!! Minggu ni takde hujung minggu. Kerja straight sampai Jumaat…

Siapa Itu??

Semalam adik saya forward gambar lama ni. Halah halah... rindunya baby putih melepak ni…

Photo Diary #11

Photo diary minggu lepas dimulai dengan teh uncang peach & passion fruit dari jenam…

Load More
No results found