Follow Us @soratemplates

Showing posts with label Download. Show all posts
Showing posts with label Download. Show all posts

22/04/2019

Hael Hussaini & Dayang Nurfaizah Bercinta Ke?

April 22, 2019 5 Komen
Bersemut sungguh.. Macam 10 buah lori gula tumpah.. Auww ๐Ÿ˜๐Ÿ’•



Tengok gambar jer pun dapat rasa ada something di antara mereka. Semoga berjodoh lah HH & DN.



Single HH yang baru pun macam lagu tengah angau jer. Hihihi. Preparation untuk big day ke? Hihihi.



Jom kita layan lirik lagu Hari Ini by Hael Hussaini. Katanya lagu ni sambungan lagu Haram & Hajat ๐Ÿ˜

Hari Ini - Hael Hussaini

Ditetapkan hari ini kau ku miliki
Digenggam erat tangan jangan kau lepasi
Dan tiba masanya untuk kita
Melangkah bersama-sama
Di hari ini kau ku cintai
Moga kan selamanya abadi sejati
Di hari ini aku lelaki
Di samping wanita yang ku gelar isteri
Ditatap erat wajah jangan kau tangisi
Dan tiba masanya untuk kita
Melangkah bersama-sama
Di hari ini kau ku cintai
Moga kan selamanya abadi sejati
Di hari ini aku lelaki
Di samping wanita yang ku gelar isteriHingga ke hari ini selamanya
Biar sampai ke hujung usia
Di hari ini kau ku cintai
Moga kan selamanya abadi sejati
Di hari ini aku lelaki
Di samping wanita yang ku gelar isteri
Janji ku pada mu
Hari ini kau milik ku
Ditetapkan hari ini kau ku miliki

19/03/2015

Download lagu Angin Kencang [OST Teman Lelaki Upahan]

March 19, 2015 0 Komen
Jom.. jom.. mai kita mendownload lagi
Kali ni lagu Noh Salleh pulak
Klik jer link tu
Pastu kat web tu klik button DOWNLOAD


Download lagu Angin Kencang - Noh [ OST Teman Lelaki Upahan ].mp3




Angin Kencang - Noh Salleh

Dalam silauan cahya
Membatas pandangan mata
Namun jelas ku lihat kamu
Biarpun ku sedar kau kian jauh
Tinggalkan aku yang rapuh

Angin kencang membawa kau
Jauh ke sana
Kau hilang terus tanpa khabar
Tidur malam ku mimpi indah ingat kamu
Ku merindui kamu

Apa yang ku fikirkan
Ini lah penyiksaan
Biarpun beribu tahun
Dan namun kau sentiasa di hatiku
Menuai senyuman mu


Download Lagu Rahsia [OST Teman Lelaki Upahan]

March 19, 2015 0 Komen
Jom Download Lagu Percuma!!
Hahaha!

Oit! Oit!
Nak buat comeback ke?

Dulu kan.. kakmim penah ada blog... sebelum blog ni lahir
Blog tu memang kakmim upload link lagu untuk download jer
Orang request.. kakmim supply
Hahaha!
Memang syok lah masa tu
Masa tu bujang lagi
Komitmen pun takde
Balik keja memang mengadap pc je lah kerja
Hihihi!
Ni sementara tengah rajin ni
Selamat mendownload di link yang diberikan ye...

Tajuk Lagu : Rahsia [ OST Teman Lelaki Upahan ]
Album : WWW.LAGUMY.COM
Duration : 00:03:45 min
Size : 3.53 MB
Artis : Ippo Hafiz

 


Download lagu Rahsia [ OST Teman Lelaki Upahan ].mp3


Sesambil dengar boleh karaoke sekali

Hihihihi

Lirik Lagu Rahsia - Ippo Hafiz

Waktu kau ucap dulu
Kata-kata racunmu
Membuat diri ini
Terus mati

Mengapa pula kini
Kau hadir dalam hidupku
Tidakkah engkau lupa
Kau pernah bunuhku

Tidakkah pernah terlintas di fikiranmu
Waktu kau senang benar untuk melepaskan
Sakit ini hanya aku yang rasa sayu
Kacau bilau meracau sakit hati ini

Yeah....

Korus
Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku mensyukuri kebahagiaan
Yang kukecap hari ini

Kekasihku
Kini kulebih bahagia
Tanpa dirimu disisi
Menyakiti, meracuni hati ini

Kekasihku...
Kusimpan satu rahsia
Takkan pernah aku buka
Hingga tiba saat ini

Ulang Korus

Setapakku melangkah jauh
Setapakku meninggalkan
Setapakku