Follow Us @soratemplates

Showing posts with label GoogleMaps. Show all posts
Showing posts with label GoogleMaps. Show all posts

27/12/2020

GoogleMaps Contributions

December 27, 2020 21 Komen

Memang sah kaki gambar ni! Ish.. ish.. ishhhh!


Lama jugak dah tak belek emel baca review bulanan daripada si Google Maps ni. Kalau tengok daripada report Google ni memang semuanya gambar makanan je. Ni sah sebelum makan kena ambik gambar dulu ni. Apa nak jadilah kau ni Kakmim. Tak berubah-ubah ye dari dulu sampai sekarang. Kah kah.



Mana taknya kalau mantan bos saya tahun 2008 dulu jumpa saya yang sekarang mesti dikatanya macam tu lah kot. Tak berubah-ubah ye dari dulu sampai sekarang. Cumanya dulu ambik gambar dengan digital camera, sekarang lagi mudah, guna henpon jer. 


notakakmim: Local Guide baru Level 6, bila ntah dapat unlock lagi.