21 comments
  1. wahh dh fofuler mak nih.. gudjob kipidapp ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle gedek lg fofular dh level 8 ๐Ÿคญ๐Ÿคญ

      Delete
  2. betul kan ,skrg mudah saja sbb smua pakai phone.. dulu kena ada dslr klu nk gmbr yg cantik haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. skrg guna hp je kalo nk touch hp sikit apps pn byk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  3. Wow banyak ya KakMim. Hihi. Penuh sik storage phone?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penuhlah juak tp kn ada google photo.. asalkan sync jak selamat di cloud ๐Ÿคญ๐Ÿคญ

      Delete
  4. Alamak! Kita sama! Uncle dah level 8...! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah!! Dh level 8.. thn ni sy x byk contribute sbb x byk jalan2 so masih stuck kt situ je uncle ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  5. Banyak pandangan muka gambar.

    ReplyDelete
  6. Tak pernah lagi contribute. Kurang jalan kurang makan kurang tag. hihi..hebat kakmim, tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ambik gambar permandangan tu boleh je share.. letak review sikit... syok jugak fiza... kakmim tak hebat.. uncle gedek hebat... level 8.. hahaha

      Delete
    2. Jarang berjalan itu yang tak berapa nak ada gambar scenary or JJCM :) akan datang boleh cuba :)

      Delete
  7. saya suka orang2 yg share gmbr2 kat review mcm ni..
    betul tu sngt membantu lagi2 tmpt makan hehe..

    ReplyDelete
  8. Baguslah kak kalau ambil, share dan review.. Kadang tak update tau dekat maps tu.. Bila kita update bolehlah orang lain jadikan panduan.. Sha pun lama tak tengok maps ini.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Amboi amboi. Tak pernah update gambar yang saya tangkap. Teringat dulu zaman main foursquare, tu rajin gakla share gambar and review. Hehe

    ReplyDelete
  10. Wahh tak pernah pun terfikir nak contribute kat maps.. menarik juga ya!

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.