Follow Us @soratemplates

26/12/2020

Neelofa & PU Riz Putus Tunang??

 


Korang ada terbaca pasal berita ni tak?? 

Dari awal lagi dah Kakmim tak berapa nak percaya dengan PU Riz ni. Ada apa dengan PU Riz?? Hmm... 

Kalau dah takde jodoh, takpelah Lofa. Move on je. Cuma Kakmim harap istiqomah la dengan penghijrahan berniqab sejak menjadi tunangan PU Riz baru-baru ni.

8 comments:

  1. Ya la kmk pun tertanyak-tanyak juak tok nangga trending di twitter. Haha. Tapi sik tauk apa jadi. Semoga Allah bagi jodoh yang terbaik untuk neelofa kesayangan alam. Amiin.

    ReplyDelete
  2. hmmm rasa mcm family ni mmg suka betul campur tgn dlm semua hal... doa baik2 je la

    ReplyDelete
  3. Moga baik2 je hubungan mereka berdua :)

    ReplyDelete
  4. Semoga semuanya baik baik je. Kita dok tepi diam diam je :)

    ReplyDelete
  5. Harap Neelofa istiqamah dengan perubahan dia.. Tak kisahlah putus ke tak..

    ReplyDelete
  6. Ada terbaca jugak semalam.
    Apa sebenar yang berlaku hanya Allah dan mereka terlibat sahaja yang tahu.

    ReplyDelete
  7. Saya pun tau dari kawan. Pendapat saya, Neelofa ni macam Dato Siti. Sesuai dengan lelaki yang stabil dan sama level. Dia wanita hebat, layak dapat lelaki yang sama hebat dan baik

    ReplyDelete
  8. semoga baik2 saja untuk mereka berdua kan.
    apapun yg orang cakap, banyak desas desus tu, saya abaikan saja.
    bukan kita ntahu cerita sebenar, doa saja yang elok2 buat mereka.
    suka tengok dorang berdua ni sebenarnya.

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥