GoogleMaps Contributions

Memang sah kaki gambar ni! Ish.. ish.. ishhhh!


Lama jugak dah tak belek emel baca review bulanan daripada si Google Maps ni. Kalau tengok daripada report Google ni memang semuanya gambar makanan je. Ni sah sebelum makan kena ambik gambar dulu ni. Apa nak jadilah kau ni Kakmim. Tak berubah-ubah ye dari dulu sampai sekarang. Kah kah.



Mana taknya kalau mantan bos saya tahun 2008 dulu jumpa saya yang sekarang mesti dikatanya macam tu lah kot. Tak berubah-ubah ye dari dulu sampai sekarang. Cumanya dulu ambik gambar dengan digital camera, sekarang lagi mudah, guna henpon jer. 


notakakmim: Local Guide baru Level 6, bila ntah dapat unlock lagi.

Post a Comment

21 Comments

  1. wahh dh fofuler mak nih.. gudjob kipidapp 😅😅😅

    ReplyDelete
  2. betul kan ,skrg mudah saja sbb smua pakai phone.. dulu kena ada dslr klu nk gmbr yg cantik haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la.. skrg guna hp je kalo nk touch hp sikit apps pn byk 😂😂

      Delete
  3. Wow banyak ya KakMim. Hihi. Penuh sik storage phone?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penuhlah juak tp kn ada google photo.. asalkan sync jak selamat di cloud 🤭🤭

      Delete
  4. Alamak! Kita sama! Uncle dah level 8...! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah!! Dh level 8.. thn ni sy x byk contribute sbb x byk jalan2 so masih stuck kt situ je uncle 😂😂

      Delete
  5. Banyak pandangan muka gambar.

    ReplyDelete
  6. Tak pernah lagi contribute. Kurang jalan kurang makan kurang tag. hihi..hebat kakmim, tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ambik gambar permandangan tu boleh je share.. letak review sikit... syok jugak fiza... kakmim tak hebat.. uncle gedek hebat... level 8.. hahaha

      Delete
    2. Jarang berjalan itu yang tak berapa nak ada gambar scenary or JJCM :) akan datang boleh cuba :)

      Delete
  7. saya suka orang2 yg share gmbr2 kat review mcm ni..
    betul tu sngt membantu lagi2 tmpt makan hehe..

    ReplyDelete
  8. Baguslah kak kalau ambil, share dan review.. Kadang tak update tau dekat maps tu.. Bila kita update bolehlah orang lain jadikan panduan.. Sha pun lama tak tengok maps ini.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Amboi amboi. Tak pernah update gambar yang saya tangkap. Teringat dulu zaman main foursquare, tu rajin gakla share gambar and review. Hehe

    ReplyDelete
  10. Wahh tak pernah pun terfikir nak contribute kat maps.. menarik juga ya!

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥