Follow Us @soratemplates

Showing posts with label GoogleAdSense. Show all posts
Showing posts with label GoogleAdSense. Show all posts

29/07/2021

Baru Dapat AdSense

July 29, 2021 35 Komen


Mungkin ada yang perasan kot kat sini dah ada AdSense. Hahaha!
Baru je godek² semalam.
Sebelum ni AdSense ni tak connected pun dengan kakmim.com sebab masih site yang lama dulu.
Mulanya memang tak kisah sangat pun dengan bendalah Adsense ni.
 Tapi jadi seronok juga bila baca entri blogger² tegar share tentang AdSense diorang.

Kakmim ni..
Nak mengharapkan income yang banyak tu memang taklah sebab memang tak fokus pun serious sharing.
Content ala² diari mak-mak jer.

Walau bagaimanapun...
Kakmim kagum dengan blogger yang memang dapat banyak passive income daripada blog.
Kakmim tumpang gembira tengok adik² semua berjaya dalam bidang yang diminati.

All the best semua!
Selamat Hari Khamis.
Esok Kakmim BDR balik.. hehehe.


nota kakmim: menulis apa terlintas di hati