Follow Us @soratemplates

Showing posts with label Photobook. Show all posts
Showing posts with label Photobook. Show all posts

06/06/2021

6.6 Flash Deal di Photobook World Wide!

June 06, 2021 8 Komen

Ehem! Benda yang dicheck out beberapa minggu lepas dah selamat landing di Bumi Kenyalang hari Jumaat hari tu. Tadaa..!



Ada 4 photobook semuanya

Tapi ada kualiti gambar nampak gelap sikit kali ni. Tak tau kenapa.. tengok gambar dekat henfon okay je. Ya.. saya ambik gamba guna henfon je pastu upload je dalam apps Photobookww ni. Ada yang saya edit, ada jugak tak. Sebab tu cikgu smart photography saya cakap dulu pentingnya lighting semasa nak snap gambar supaya dapat mengurangkan keja-keja pengeditan. Chewah.. jangan marah. Saya share ilmu yang cikgu bagitau je.

4 buah photobook dengan 3 saiz yang berbeza ye. Yang ni yang paling besar, saiz 11" x 11"


Gambar adik beradik IMAN ni saiz 8" x 8"

Photobook adik-beradik MFBN ni pulak saiz kecik je.. 6" x 6"

Ini pulak gambar konvokesyen Awan, pun saiz 6" x 6"

Dan yang bestnya, hari ini 6.6 photobookww ada buat flash deal + free shipping!! Free shipping tu yang menarik sebab postage memang berapi sikit walaupun servis mencetaknya agak murah. Sesiapa yang nak try tu, boleh kot buat photobook raya 1. Download app photobookww di Playstore dan masukkan code tu.

Cuma saya nak pesan 1 je.

Maksimum untuk print photobook ni 20 pages je.. means ada 20 gambar terbaik je tau! Kalau lebih dari 20 gambar harganya dah tak sama seperti yang tertera. So jangan syok sendiri ye, selalu alert tengok berapa gambar dah diupload. 

Kenapa saya pesan awal-awal macam ni? Dulu ada la kawan-kawan kata diorang kena spam sebab diorang buat mahal je takde lah murah macam yang saya cakap. Dia jadi mahal sebab dah lebih dari 20 keping gambar! Lain kali baca la betul-betul 🤭🤭 saya tak bersalah sebab saya print memang dapat harga murah ☺️☺️

 Baca juga:

18/05/2021

Done Check Out

May 18, 2021 7 Komen


Yuhuu! Semalam dah selamat check out dengan pertambahan 1 lagi photobook. Actually Kakmim tak edit langsung pun, main pilih-pilih jer yang rasa terbaik dari phone gallery. Kalau nak edit lagi makin lambatlah kerjanya. Sebab tu lah masa ambik gambar/photoshoot tu kena snap dengan perfect. Makin mudahlah kerjanya. Hihi! 


Bila dah check out baru dapat tengok history previous project. Memang sah tahun 2019 dulu. Sekarang bila dah check out, dah payment, diorang send softcopy lagi. So sekarang tinggal tunggu je lah Gdex hantar kat rumah mak.