10 comments
  1. semoga sabar dgn dugaan darinya...jgn la wat tindakan drastik utk tutup blog ni plak...

    ReplyDelete
  2. ~ jangan tutup blog okeyh.... nanti2 bila dah ada baby mesti excited nak blog balik. ;) ~

    ReplyDelete
  3. mbak bersabar kak mira..boh tutup sayangg.. sik plu mok update slalu.. mun asa mok update, bok update... ok... chill! :D

    ReplyDelete
  4. jgn tutup blog. mek mok tauk cita perkembangan kandungan kitak... sama2 la kita share mira.. :)
    tp, setuju, kinek tok pun mek dah hati2 dlm blog... kmk dah kenak, mls nak cita banyak.. heheh...

    ReplyDelete
  5. ala kak mc..
    jgn la tutup blog

    ReplyDelete
  6. mira : kiter pun rasa nak tutup blog.. like my blog.. mcm manyak yg sedey jek dalam blog tuh.. tp bila pk balik.. just cool down.. mana tau ader menda baru n excited untuk dikongsi.. dah tak susah nak buat blog baru kan.. just update jek..

    pepe pun take care yer...

    ReplyDelete
  7. mir..kmk da nak di share ngan ktk..mun on ym pm jak kmk k?

    ReplyDelete
  8. emmm kadang2 tu blogging bole menolong... tp dalam masa yang sama ia boleh menghancurkan..

    ReplyDelete
  9. awat nie...
    sabar lah, kekadang dugaan macam nie menguatkan kita untuk terus berbloggings.
    Apa yang nak dirisokan, blog sendiri... tak kisahlah nak create apa pun.. yang penting u tak kaco orang lain!

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.