Follow Us @soratemplates

11/11/2020

Wordless Wednesday - Volunteerism




Teringat kenangan pertama kali jadi volunteer untuk Kuching Marathon 2019 yang lalu. 2020 ni satu apa program pun takde. Sumbangan luar dalam LNPT pun tak banyak. Huhu!


#notakakmim: mode lepas habis mengisi pencapaian dalam LNPT 2020

11 comments:

  1. Memang mencabar betul 2020 ni, sepanjang tahun berperang dengan covid-19. Beullah tu, tak tahu nak isi apa dalam LNPT.

    ReplyDelete
  2. hopefully next year kita boleh resume semua activities ni kan ...

    ReplyDelete
  3. Doakan yang terbaik untuk 1 dunia

    ReplyDelete
  4. moga 2021 akan memberi sinar buat kita semua..InsyaAllah

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah semoga kita akan kembali seperti sediakala next year. Aminn

    ReplyDelete
  6. betul la tu, tak tahu apa nak tulis, sudah hampir setahun, covid tak habis habis

    ReplyDelete
  7. Tahun 2020 ni memang mencabar. Program yang biasa pergi pun jadi online, sungguh lain rasanya. Tak sabar nak join event-event secara fizikal balik. Moga keadaan ini cepat reda... Huhuuu

    Jemput singgah ye kak mim.. https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/11/follower-yang-ke-500.html

    ReplyDelete
  8. Tahun 2020 ni merupakan tahun yang mencabar bagi kita semua. Tak ada event2 yang biasa join tiap tahun.. Buat jadi online, lain sungguh rasanya... Moga keadaan ini cepat reda.. huhuuu

    Jemput singgah ye kak mim...
    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/11/follower-yang-ke-500.html

    ReplyDelete
  9. Tahun 2020 ni banyak perancangan tergendala. Moga tahun depan kita dah boleh hidup normal seperti dulu dan boleh buat bermacam macam aktiviti.

    ReplyDelete
  10. saya pernah volunteer bersihkan kandang binatang kat zoo negara je dulu. hehehe..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥