Follow Us @soratemplates

Showing posts with label Contest. Show all posts
Showing posts with label Contest. Show all posts

09/02/2019

1st time menang contest di FB

February 09, 2019 1 Komen

Tadaaaa.. Hakak menang contest!!! Yahoooo πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Suka-suka jer pun teka orang masak lauk apa mlam tadi. Tetiba menang RM5 cash. Syukur. RM5 dapat beli sebungkus nasik ayam tu. Konyanggg. Hehehe.

Apapun, thanks Mama Mel πŸ’• sebab santai² buat contest 🎁


13/02/2011

Please vote for Iman Madihah

February 13, 2011 14 Komen

Entri ini akan melekat sehingga cukup waktunya, sila scroll untuk membaca entri terbaru.
Terima kasih.


Family & friends, please vote for my IMAN MADIHAH ABD NIZAM. How to vote?

You must first like the Facebook Page of Cuties Baby at http://www.facebook.com/CutiesBaby, then navigate to the photos in the albums, then you will be able to "Like" the photo to cast your vote.

Please click here http://www.facebook.com/album.php?aid=46188&id=126677310717329 and LIKE - Baby #260 IMAN MADIHAH

Remember, only "Likes" at this Facebook Page ...will be counted as vote. If you have shared out the link, and your friends "Likes" your link instead of the photo at this Facebook Page, those "Likes" will not be counted as votes.

Thanks for your vote then!

Ibu Iman: saja jak.. sik la mengharap nak menang... dah ada gambar dah pakei bilit Iman di umah baru.. hehe... nama IMAN salah!! it suppose IMAN MADIHAH


16/11/2010

Bukan mudah nak menjadi jurugambar profesional 3

November 16, 2010 7 Komen
Hai Auntie-auntie dan Uncle,

Pernah  tak Ibu cerita Iman pergi photoshoot untuk baby contest hari tu?
Hmm... Ibu cerita kat sini.


Hari tu kan Ayah yang pilih gambar untuk Iman masuk  Baby Cuties Photo Contest anjuran Mummycare, Kuching.  Ibu kan kerja jauh. Ayah yang dekat je lah pergi studio untuk pilih gambar. Masa pilih gambar tu Ayah ada beli pakej gambar-gambar Iman.


Auntie-auntie dan Uncle tengoklah, ni sebahagian daripada gambar tu. Gambar yang dihantar untuk masuk contest tu biarlah rahsia. (Ibu  yang cakap). Nanti kalau dah publish untuk divote, Auntie-auntie dan Uncle tengok lah sendiri k. Mungkin publish kat FB kot.

 Heee... Iman ada lollipop giant


Nanti jangan lupa vote untuk Iman ye.



Ini kesayangan Iman, Ayah dan Ibu.


Kredit  untuk Michael Photography, semua gambar di atas diambil oleh beliau.


Yang benar,
Iman Madihah


30/06/2010

Contest Ibu bersama si comel

June 30, 2010 6 Komen
Ibu Iman dah kena tag.
So kena juga la masuk contest ni.
Kalau tak, nanti dicop dahi tak sporting pulak.
Tapi, takpe, banyak faedah kalau join.
Menambahkan teman-teman blogger sekalian alam.

Tadaa.. here we go.
Saya copy-paste jer entri untuk join contest ni.
Contest apa?
Contest bersama si comel, dianjurkan oleh mamaRina aka mrsBifa.


1- contest ni terbuka untuk semua peringkat umur....

2- mesti jadi my follower...tapiiii untuk 2 blog..
a) ~my lovelly life~
b) ~bIFA'S collezion~

3- wat 1 entry khas utk join contest ni, copy paste banner rasmi tu, pastu link kan terus ke sini yer...

4- 1 penyertaan, 1 pic sajer ok...no over2 pcs..nnt byk2 kite jadi miong nk pilih..

5- gambar mestila bersama si comel..mcm gambar kite kat atas 2...
xkisahla..adik ke, jiran ke, pinjam ank sesape pun..hehehe..janji chummmelll...


So inilah gambar yang dipertaruhkan.
Bersama Iman Madihah yang tengah ngantuk time nih.
Tengok muka dia pun serius macam nak makan orang.
Serius pun tapi tetap comel di mata Ibu.


6- senang bukan??? n 1 more thing!!! jangan lupe tag rakan anda sekurang2nyer 3orang..
make sure la ye org yg anda tag 2 tau yg die telah ditag...hehehe...
wokehh????
 
Mereka yang bertuah ialah:
(Gambar dengan sapa-sapa pun boleh, janji si kecil yang comel)

Senang jer kan syarat2 die?? ape lg..mai ler joinn.....
hadiah 2pcs clothes from bIFA'S collezion

knape sampai 2pcs?? sbb u'all kne jadi follower utk 2blog..
my lovelly life
bIFA'S collezion

mudah sajer.....tarikh penyertaan tamat pada 30 june 2010...so,cpt2la yer...

 p.s: Maaf sebab main copy-paste jer sebab kesuntukan masa

22/06/2010

Double A Lucky Draw Contest

June 22, 2010 1 Komen
Well, lama jugak dah tak join contest.
Tadi saya buat kunjungan balas ke blog Azreen ni.
Seorang Sabahan blogger.
Dan saya sangat suka info di blognya.

Syarat untuk contest ini.
Lelaki kena follow blog Azreen, perempuan kena follow blog Aleng.
Tapi saya dah follow ke2-2nya.
2-2 pun nice. Saya suka.
Menambahkan bahan bacaan di kala takde kerja macam ni.

So kalau ada di kalangan anda yang nak join, silalah menjenguk ke blog yang berkenaan k.
Tarikh tutup adalah pada 12 Julai 2010.
Sempat lagi tu.
Apalagi..


12/04/2010

Muka Garang Si Kecil Contest

April 12, 2010 3 Komen
2nd time Iman join contest yang dianjurkan oleh blogger. Kali ni "Muka Garang Si Kecil Contest". Iman kalo bergambar memang selalu serius dan garang pun, memang tak susah nak carik gambar untuk dipertandingkan. Hehehe. Tapi yang paling garang gambar bertudung hitam ni la kot. Chewahh.

Nama penuh anak: Iman Madihah binti Abdul Nizam
Nama manja: Iman
Tarikh lahir: 30 Oktober 2009
Nama ibu/ayah: Mira Faizura / Abdul Nizam
Email untuk dihubungi: mfaizura@gmail.com

Tak mengharap pun untuk menang. Join sekadar suka-suka di samping dapat menambah kenalan di blogsphere ni. Salam kenal ye Puan Lina.

Kepada blogger lain yang nak join contest anjuran Puan Lina ni, sila ke my.little.one : My First Ever Contest : Muka Garang Si Kecil


post signature

24/03/2010

Iman pun nak join Sleeping Cutie Contest

March 24, 2010 3 Komen
STICKY MODE
Sila scroll ke bawah untuk entri terkini.

First time nih saya masuk contest kat alam blog. Tetiba lak rasa teruja nak cuba nasib. Senang jer syaratnya, just upload gambar anak sedang tido je. Mudah kan? Meh meh kita join ramai-ramai. Kalah menang belakang cerita, yang penting penyertaan tu. Hehehe. Boleh tambah ramai kawan, kan? So sesiapa yang nak join boleh usha-usha kat blog ni ye.

Nama anak: Iman Madihah binti Abdul Nizam
Tarikh lahir: 30 Oktober 2009 (4 bulan)
Email ibu: mfaizura@gmail.com

Lagu untuk dodoikan Iman plak. Ehem.. ehem... sound check, sounck check..

(Sila nyanyi ikut rentak lagu 'Iman Mutiara' - Raihan)
Iman adalah anak Ibu
Sangat comel dan juga gebu
Hanya satu dalam seribu
Dalam hati Ayah dan Ibu
Tidurlah Iman tidurlah sayang
Dah besar nanti rajin sembahyang
Supaya Allah sentiasa sayang
Ayah dan Ibu lagilah sayang
Sekian saja, entri untuk Sleeping Cutie Contest anjuran Papamama Zakwan. Sangat teruja nih tau. Tahap maksimum. Hehehehe. Ibu sayang Iman Madihah. Muah emmuahz.

post signature