Idlan

Alan & Choral Speaking

What is Choral Speaking?  Choral speaking requires a group of performers to orally inte…

Insiden Tertinggal Beg Bekal

Alahai anak-anak dan bapaknya. Tiap hari kalau takde kes memang tak sah. Hari ni Alan t…

Selamat Hari Malaysia

Lama tak update. Sibuk sangat sekarang memang tak sempat nak me time jalan-jalan baca b…

2 Ogos 2022

Setiap tahun memang tak miss wish kita 😂😂 Alhamdulillah... 2 Ogos 2022 Alan genap 7 t…

Ambik Gambar Di PASTI

Dah nak abis darjah 1 baru sempat nak ke PASTI ambik gambar konvo  Padahal sekolah rend…

Majlis Anugerah Pasti

Kisah throwback lagi sebelum Alan melangkah ke sekolah rendah Selepas Majlis Ihtifal PA…

Gembiranya Zaman Kanak-Kanak

Semalam (Jumaat) sekolah Awan & Alan ada sambutan raya peringkat sekolah Excitednya…

Majlis Ihtifal PASTI

Simpan sini event 20 Februari 2022 Dah beberapa bulan berlalu Alan pun dah darjah 1 pun…

Alan Kembali Ke Sekolah

Yuhu!! Setel dah kelas untuk minggu ni Seronok jugak bila orang tak ramai di ofis Sunyi…

Load More
No results found