6 comments
  1. aku sayang sangat ngan blog aku.. hehehe

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  2. Ahaks.. bagus apa ya.. blog tok bukan sekadar penulisan semata-mata tapi utk meluahkan perasaan yg terpendam, luahkan emo kita.. Ngumpat boss kita eheks eheks..

    ReplyDelete
  3. ~ kalau la blog ade perasaan kan best? hehehehehe...

    betul la mc, kat blog nih segala benda kita boleh luahkan. ala2 diary la kan. amy pun sayang ngan blog amy tuh.. :) ~

    ReplyDelete
  4. wahh~~situasi ktk keja ya sama ngan kmk la~~uhuhu~~p nasib bosh mek sik marah~~cuma ya la tek~~nya mok pa yg nya mok~~apa yg disuggest memang confirm ditolak~~tp nya tolak dgn cara yg bgs baa~~ya kmk respect ngannya~~ :P but somehow we feel that idea yg kita ada teroks aie~~langsong sekda potensi~~down eh :(

    ReplyDelete
  5. hahhaha sikpa.blog tokberperasaan bila nyawa anda yang lain terus sokong..cehhhh hahaha

    best suka mek baca tek.. heheh

    ReplyDelete
  6. adry,
    aku pun sama.. hehehe

    onggon,
    mengumpat bos, ya harus! hahaha

    amy,
    kalau lah.. mcm best... entah2 salu kena marah sebab suka na ngumpat.. ahahhaa

    achika,
    ya lah.. xpandei nk appreciate langsung.. ne ndak down ooh..

    kiki,
    nyawa? mun dah bernyawa.. idup lah nya... hahahhaa

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.