Follow Us @soratemplates

12/01/2009

ModaL-Less

Bosannya wei! Dah taktau dah nak buat apa. So.. ehem ehem. Aku upload piccas masa wedding aku hari tu la ek. Hehehe. Besok 13 Januari 2009, genap ler sebulan aku bergelar isteri orang. Selamat Ulang Bulan Yang Pertama, Sayang. Hahaha.


Aku main upload jer apa yang ada dalam lappy aku nih. Ada 3 CD lagi aku tak khatam, yang aku selalu ulang-tayang piccas yang adik-adik aku amik jerk. Hehehehe.


Sekarang ni dah tak pakai cadar pengantin ni lagi. Hehehe. Hari Isnin lepas kahwin terus tukar dengan bed sheet yang kazen aku bagi. Entah bila nak pakai cadar ni lagi. Masa anniversary nanti la kot. Huhuhu.


Ni ialah present pertama yang aku bukak sebab aku tau benda kat dalamnya ialah BEDSHEET! Hahaha. Lain kali bagi la sekali 1 set dengan comforter. Huhuhu. Aku cuma dapat 1 comforter dari department Mr Hubby. Kalo nak basuh yang tu kena la beli comforter baru ler kan. Huhuhu.



Last but not least.... once again, Selamat Ulang Bulan Yang Pertama, Sayang. :kiss::pandaGeli_08: :puteh_20::pandaGeli_09:





10 comments:

  1. Wah... terus celebrate jak hehe.. Hepi annyversary sebulan hehehe.. Bingong nyawa tok ngenang urg tua kat kpg... huhu..

    ReplyDelete
  2. naz,
    ya la.. kmk dirik pn lom puas... kmk pn pakej murah jak padu.. nya salah berik rega ria..

    onggon,
    ya lah.. mun jak tek dpt cuti honeymoon best eh... tp gik banjir tok.. nang bingong nyawa

    ReplyDelete
  3. Hepi annyversary sebulan!! hehehe..

    ReplyDelete
  4. happy one month anniversary to you and abg nizam :) semoga hubungan ktk duak berkekalan dan diberkati Allah SWT sentiasa, amin ya rabbal alamin... :) rasa macam baruk ari marek nangga ktk kahwin ;p cepat gik dapat baby, k, ehehe... ;)

    ReplyDelete
  5. Lepas ni buat ntri pasal baby plak :)

    ReplyDelete
  6. Best juak molah persandingan kat umah rather than kat dewan Mira hoh. Tang meriah jak ba hoh. Kensel jak lah ati mek nak makei dewan tok ehehe...

    ReplyDelete
  7. eyna,
    bkn ri marek, sebulan yg lepas la.. hehehe... makseh.. mun ada rejeki lak la ceta sal baby.. huhuhuh...

    shino,
    belum ada rejeki... nnt dh ada aku wat.. huhu

    audio,
    aie.. jgn gia.. x embak rondeng ngn mem lok ka.. hehehe

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥