10 comments
  1. Wah... terus celebrate jak hehe.. Hepi annyversary sebulan hehehe.. Bingong nyawa tok ngenang urg tua kat kpg... huhu..

    ReplyDelete
  2. naz,
    ya la.. kmk dirik pn lom puas... kmk pn pakej murah jak padu.. nya salah berik rega ria..

    onggon,
    ya lah.. mun jak tek dpt cuti honeymoon best eh... tp gik banjir tok.. nang bingong nyawa

    ReplyDelete
  3. Hepi annyversary sebulan!! hehehe..

    ReplyDelete
  4. happy one month anniversary to you and abg nizam :) semoga hubungan ktk duak berkekalan dan diberkati Allah SWT sentiasa, amin ya rabbal alamin... :) rasa macam baruk ari marek nangga ktk kahwin ;p cepat gik dapat baby, k, ehehe... ;)

    ReplyDelete
  5. Lepas ni buat ntri pasal baby plak :)

    ReplyDelete
  6. Best juak molah persandingan kat umah rather than kat dewan Mira hoh. Tang meriah jak ba hoh. Kensel jak lah ati mek nak makei dewan tok ehehe...

    ReplyDelete
  7. eyna,
    bkn ri marek, sebulan yg lepas la.. hehehe... makseh.. mun ada rejeki lak la ceta sal baby.. huhuhuh...

    shino,
    belum ada rejeki... nnt dh ada aku wat.. huhu

    audio,
    aie.. jgn gia.. x embak rondeng ngn mem lok ka.. hehehe

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.