13 comments
  1. mira : btul btul btul.. tapi kalau setakat penyeri tak salah kan.. buat ilang boring asyik dok baca.. lagipun ada pepatah : picture worth a thousand words...

    ReplyDelete
  2. ~ lately nih amy dah jarang jaja muka. takut hilang seri. kahkahkahkah.... ~

    ReplyDelete
  3. mendalam jak kata kata kitak tok kak miraa...

    ReplyDelete
  4. fila,
    apa yg betul ek? hehhee

    amy,
    hilang seri? apakah..???
    erkk...

    katie,
    mendalam kh?
    xda kaitan dgn yg idup atau yg mati ah..
    no hurt feeling k

    ReplyDelete
  5. Betul tu ira,blog kita,kita punye suke la kan,klu org nk komen kita terima,klu x komen pun kita minta..kan?

    ReplyDelete
  6. ikut nawaitu seseorang..hehe... ada juak blog yg xda gambar lgsg tp entri nya sgt mrangsang otak...

    ReplyDelete
  7. sy lngsg x tnjuk muke...
    hehe

    ReplyDelete
  8. Aok..dalam makna entry mira tok. Ney ndak nya.. mesti takut mukanya kenak superimpose mek klak eheheeehehe....

    ReplyDelete
  9. yeeerrr.. bahya juak statemen ktk tok ehek.. kmkbaruk jak nak engkah gambar ngegeh alu sik jadi hehehehehe...

    sekda bah.. guro jak.. engkah lah papa gambar pun asalkan bukan gambar xxx.. tapi mun detail gilak bahya juak owh...

    ReplyDelete
  10. hai mira.. kamek la maseh cuak2 nak sor muka lem blog.. tauk kenak? mek takut nak, mun mek jalan2 siney2 terserempak dengan blogger yang cam ngan muka kamek, tapi mek sik ngelala (I'm not good with faces) dan mun blogger ya kelak tegur ka, senyum ka kat kamek kelak mek kede sebab kamek sik cam nya tapi nya cam kamek.. paham sik? heheh..

    ReplyDelete
  11. sis lin,
    hmm.. x kesah janji puas ati dgn apa yg kita buat

    ultraman,
    yup... itu benar... selalunya entri yg berbtk diskusi x perlu gambar... sbb nk nyuruh kta berpikir jak

    amer,
    x tnjuk muka lgsung pn 1 hal... antara ikhlas ke x... hehehe... jgn marah

    audio,
    x takut pun cuma mun mengarei gilak muka di net tok susah juak... cm keja kmk tok ada pelajar... susah juak bah..

    onggon,
    aie... engkah jak... x bermaksud xleh engkah gambar... kmk pn ada juak engkah gambar nk... tp berpada2 juak lah..

    makmoden,
    kmk pernah berperasaan gia... even bila gi pasa mun nangga urg tertangga2 kita mst alu perasan... mok nyatok pernah nangga muka ku lam blog.. hahahaha

    ReplyDelete
  12. at the end, mmg hak blogger tu itself kan mira?

    mcm ayu, kalau dh biasa g sana sini blog org, tak kisah pun ada pics or not.. but, kalau inti[ati ada explain on sumthing, better bubuh la kasi terang kan?

    ReplyDelete
  13. mun blog bes cam oon sik pelu gambaa! dah lekak lekek tetak!

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.