6 comments
  1. salam singgah.bena padah kitak ya.kmk sokong.tapi kmk tambah cgek agik.hehe kmk tangga peratusan pengomen dalam blog ya juak.mun rami ompuan x lah kmk komen.hehehe.p mun rami laki ngekot skali juak.hehehe.x tido lagik.

    ReplyDelete
  2. oh, macam ya duhal... kmk kekadang x juak suka nk komen, just jd silent reader jak... mun rasa rajin, free, baruk komen... pastok lah tido... hehehe

    ReplyDelete
  3. sokong..terutama word verification ya..adoh..smua ya betol la..font ktk kacak ow? kmk tok sikpat molah blog kacak2 kak..sbb esok lusak..tukar layout baru..haha nang sik tetap eh..

    ReplyDelete
  4. Sigek gik mek nak nambah. Walaupun blog kacak, tapi make sure jangannya terlalu banyak widget glak sampei jadi berat blog ya. Kamek pantang naa la masok lam blog nok dah laluan berat glak koh ehek..

    ReplyDelete
  5. kmk berblogging utk koleksi jurnal mek pun. mek sik kisah gilak ada ka x ada org komen. kadang2 tandus juak idea nak di nkah lam blog. hahahah... yalah, mek heran juak ngn org yg berblog tok hanya mok populariti semata2.

    dah stat boring ngan blog tok sebebnarnya tp ngenang dak kakak mek ingin nak tauk cita2 mek org yalah masih ada blog. akan tiba masanya lak mek ilang dr dunia blog tok.. hehe.. huhu..

    ReplyDelete
  6. BSI, kedong ktk rajin.. nk tukar tiap ari pun boleh... hehehhe

    Faizal, aok... nang menar kata u... hehehhee

    Mama Nabihah, aok.. terpulang ngan nawaitu blogger ya... sbb ya lah kmk dolok penah private then public gik.. lak ada masa private gik... tgu lejuk lok... hehe

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.