Follow Us @soratemplates

26/01/2012

Aksi Noh & Mizz Nina di ranjang

Wow! Romantiknya. Matured pulak Noh bila bermisai. Memang photoshoot yang 'nakal' dan daring dari mereka berdua. Memang omputeh punya style!


Inilah konsep yang berani dari majalah WW (Wanita dan Wawasan) untuk Love Issue sempena bulan Februari ni. Macam baru pernah je ku dengar nama majalah ni.


Nampak sangat dah tak tengok pun majalah hiburan. Kalau ke kedai, mesti cari Pa Ma je. Al-maklumlah majalah ibu-ibu, ah, rupanya saya sedar diri saya bukan remaja lagi. Huhu.



5 comments:

  1. kmk suka nangga kemesraan nya 2. tp kdg2 ya over gilak sampey kissing depan orang rami mcm dlm anugerah apa riya. hehehe...

    ReplyDelete
  2. ya lah... mcm urg puteh jak nya 2..

    ReplyDelete
  3. hamboooiiii...

    mentang2 halal,
    kemain lagik.. ;-p

    ReplyDelete
  4. uishhh comel plak mizz nina ni ek.. selalu (read : jarang2) selalu stylo giler.. this simple n sweet..

    err majalah WW?? tak pernah tau kewujudannya.. hehu

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥