2 atau 3?

Quick update
Macam banyak jer agenda hari ni
Dan minggu ni ialah minggu ke-38
Saya belum apply maternity leave lagi!

Nak cuti minggu depan
Tapi macam banyak je  keja tak setel lagi
Dah la rasa tak larat dah nak berjalan laju
Kalau boleh semuanya nak buat depan lappy ni jer
Nak buat online!

Tapi... kalau nak jumpa in person, macam tak best pulak kan online

Dan yang paling haru
Masih tak decide lagi 2 atau 3 bulan
Memang nak 3 bulan
Tapi...









Kerja memang tak pandai habis kan?



Post a Comment

7 Comments

  1. kerja mun dipikir nang sik pernah nya nak habis

    ReplyDelete
  2. ya lah ho... sampei ke pencen x abis

    ReplyDelete
  3. kmk tok dah lelah aih kuang kuit. nak angkat dari kerusi pun adoh2... berat gilak badan tok. by the way, kmk nak nanyak nyaman sik pie riya?

    ReplyDelete
  4. Ya..kerja mmg xabes2,jangan di turut..hehe.. 3bulan laa,relek sikit..hehe

    ReplyDelete
  5. pie ria? boleh la... so-so jak... yg dijual kwn mek dikpun nyaman gik..

    ReplyDelete
  6. hmm... 3 bln ek... nk isi form ni... hihihi

    ReplyDelete
  7. ambik lah 3 bulan kak..hehe urself n family come first..;)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥