7 comments
  1. oih, sudah habis pantang, sekejapan masa berlalu. tu la kan, kalau berpantang secara disiplin, cepat je berat turun. awak lbh ringan drpd sy myra. huhuuu, jeles.

    ReplyDelete
  2. mira..ringannya..jauh beza ngan saya..ok..selamat 'berpulang' saya ada 11 hari lagi..

    ReplyDelete
  3. best eh dah abis pantang. kmk dah sik sabar nak cuti pantang. ne kin ari kin kenak press keja tok. huhuh.. x tauk keadaan org mengandung. huhuhu..

    berat kmk last month 60kg (7 bulan). seminggu gik follow-up 8 bulan. berapa ndak kah berat tok. hehe..

    ne gambar irfan latest? hehehe...

    ReplyDelete
  4. jeles nangga kitak masih pat pake jeans lamak. nak kamek pun suma dah berik ngan org. sekpat pake gik. perut mek besa gilak lps caesar. kitak cam sik berperut jak. slim gik ada.

    ReplyDelete
  5. cantik blog ni. kagum i dibuatnya. i follow u.....

    ReplyDelete
  6. As salam Mira,

    Waaa rindunya dekat kamu & Iman si cantik manis! Dah nak habis pantang ye... Lepas ni bolehlah shopping! Bestnye dpt kembali ke bentuk asal... Iman sihat?? Baby Irfan??

    Mira, kamu mmg supermom! Buat kerja rumah semasa pantang... Tabik! Apa pun take care ye... Saya nak baca senyap2 blog yg dirindui ni :)

    Keep in Touch!

    ReplyDelete
  7. bestnye dah abis pantang...nak tanya myra la, pakai produk apa utk set bersalin ye??akak tgh survey ni huhu...TQ

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.