Follow Us @soratemplates

22/03/2012

Di mana dia seluar jeans saya?

Woot! Hari ni hari terakhir berbengkung atau bertapal dalam bahasa Sarawaknya. Dan semestinya saya sangat teruja. Esok ialah hari 'berpulang'. Woohoo!


Dah 9 bulan tak pakai jeans, saya mula terfikir di mana agaknya saya menyimpan jeans saya yang dulu. Semestinya selamat tinggal jeans mengandung. Hahaha! Sookaa!


Berat terakhir sebelum bersalin ialah 58.5 kg dan sebulan lepas bersalin 46 kg. Teringin jer nak beli jeans baru. Macam dah lama jer tak menyopping baju-baju yang berkonsep muda remaja. Ahaks. #mode perasan


Tapi bila dah jadi nursing mum ni kena plak fikirkan baju yang berjiwa muda tapi senang nak df. Oh, kena beli nursing inner ni!


Irfan dah nangis. Daa!


Published with Blogger-droid v2.0.3

7 comments:

  1. oih, sudah habis pantang, sekejapan masa berlalu. tu la kan, kalau berpantang secara disiplin, cepat je berat turun. awak lbh ringan drpd sy myra. huhuuu, jeles.

    ReplyDelete
  2. mira..ringannya..jauh beza ngan saya..ok..selamat 'berpulang' saya ada 11 hari lagi..

    ReplyDelete
  3. best eh dah abis pantang. kmk dah sik sabar nak cuti pantang. ne kin ari kin kenak press keja tok. huhuh.. x tauk keadaan org mengandung. huhuhu..

    berat kmk last month 60kg (7 bulan). seminggu gik follow-up 8 bulan. berapa ndak kah berat tok. hehe..

    ne gambar irfan latest? hehehe...

    ReplyDelete
  4. jeles nangga kitak masih pat pake jeans lamak. nak kamek pun suma dah berik ngan org. sekpat pake gik. perut mek besa gilak lps caesar. kitak cam sik berperut jak. slim gik ada.

    ReplyDelete
  5. cantik blog ni. kagum i dibuatnya. i follow u.....

    ReplyDelete
  6. As salam Mira,

    Waaa rindunya dekat kamu & Iman si cantik manis! Dah nak habis pantang ye... Lepas ni bolehlah shopping! Bestnye dpt kembali ke bentuk asal... Iman sihat?? Baby Irfan??

    Mira, kamu mmg supermom! Buat kerja rumah semasa pantang... Tabik! Apa pun take care ye... Saya nak baca senyap2 blog yg dirindui ni :)

    Keep in Touch!

    ReplyDelete
  7. bestnye dah abis pantang...nak tanya myra la, pakai produk apa utk set bersalin ye??akak tgh survey ni huhu...TQ

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥