3 comments
  1. mahu juga si iman tu duduk diam2 dgn ibu. masa kita hari tu masak mama, lain-lain pun buat sendiri, mandikan adli pun sendiri sampai sekarang. mama jaga auni je. sebab dia mmg surirumah.

    ReplyDelete
  2. nak tp bila die dh boring die merayu2 nk ikut nenek balik, tdo umh nenek, sian die main sorg2, tp mcm2 jugak ler idea die mevariasikn toy die

    ReplyDelete
  3. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.