Mommy Diary

Mammy's Kitchen

Kebiasaannya kalau hari Jumaat kami semua akan balik di rumah sendiri pada sebelah teng…

Cili Hijau Kegemaran

Cili hijau dalam pasu depan pagar umah mak bapak Sebelum balik petang-petang dari umah …

How's Your Day Today?

First day kerja di tahun baharu, dah masuk 2 meeting. Besok 1 lagi. Dah tak dan nak blo…

Kisah Tali Leher vs Mak Malas

Rasanya posting di atas ni pernah viral suatu ketika dulu di Facebook. Masa ni memang &…

Tenang Tenang Saja

Dapat mesej ni lagi.. hmm 2-3 bulan belakangan ni trend terputus bekalan air di waktu m…

Payslip Yang 'Koyak'

Aduhai.. nak nangis rasa tengok payslip bulan ni. Bulan ni bulan pertama potong pinjama…

Selamat Hari Malaysia

Lama tak update. Sibuk sangat sekarang memang tak sempat nak me time jalan-jalan baca b…

Pengalaman Buat Facial

Hari Ahad lepas, selepas 14 tahun yang lalu saya pergi but facial! 14 tahun beb! First …

Bayar Hutang Masa

Rupanya last update awal bulan hari tu ya. Sekarang dah pertengahan Ogos dah. Cepat san…

Load More
No results found