Follow Us @soratemplates

13/02/2021

Rezeki Sejak Aktif Blogging




Kisah Januari 2021. Pembuka tahun 2021.




Cuya dah whatsapp awal dah dia akan buat digital art tu selepas dia selesai final exam. 
Kakmim tak kisah pun. 
Semalam Cuya send kat whatsapp & telegram.


Sekejap je Cuya buat. Tadaaaaa!


Terima kasih Cuya!! 


Tengah malam tadi masa marathon Start Up saja je check blog kat henpon. 
Terkejut bila baca notification ni.


Tak sangka pulak dapat tempat ketiga di blog Tangan Gebu.
Alhamdulillah.


Ini pulak cerita penghujung tahun 2020.



Rezeki di blog Eza Boom Boom penghujung Disember 2020 yang lalu.
Tak sangka jugak.




Terima kasih Eza.. terus transfer malam tu jugak.



Alhamdulillah. Niat nak support kawan-kawan je tapi boleh termenang.
Rezeki terpijak.
Setiap bulan dapat hadiah dari sahabat blogger.
Sebelum ni bulan November 2020 pernah jugak dapat dari Misya. 





Alhamdulliah.
Speechless. Rezeki kenal orang baik-baik.
Maafkan Kakmim ye kalau tenggelam timbul tinggalkan jejak di blog kawan-kawan.
Biasalah bila dah sibuk dengan tugas hakiki.



 

19 comments:

  1. Yah, rezeki datang dalam pelbagai bentuk. Alhamdulillah.

    Sikda Hal, faham kamek. Nok nama kita bekerja eh kekadang sikda masa juak dengan blog. Pernah merasa juak dolok masa bekerja. Sikda Hal ya sik dapat singgah di blog, lain masa Kan ada. Hehe...

    Apa² pun tahniah mem.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah.. Tahniah mim.. Rezeki tak kenal sape.. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  3. Rezeki berganda. GA saya pun kakmim menang tau. Nanti emailkan alamat ye

    ReplyDelete
  4. Tahniah mim.. Rezeki.. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah, rezeki... tahniah kakmim :) best kan join segment dan join GA pastu BW :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..rezeki kakmim dalam dunia blogging selepas aktif. Happy for you kakmim :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah, Kakmim. Alhamdulillah, rezeki berblogging :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah, kakmim! Rezeki tu, Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah Tahniah kak Mim! Rezeki x putus2 :)
    shida menang juga yg art digital by cuya tu :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.. murah rezeki kak mim.. :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulilah..tahniah kak..kalau rajin join la lgi GA Cuya yg tengah berlangsung ni..hehhe support2..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah rezeki ktk dah ya. Syukur. Heee. Mun terbaca entry umum pemenang, bila ada nama blog kitak tek, murah rezeki kak mim tok. Tumpang happy! :)

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥