20 comments
  1. Kakmim di Malaya ke? Wahhh best jalan2 Aquaria, rindu pulak nak ke sana 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejenis throwback πŸ˜‚πŸ˜‚ lama dh x fly πŸ˜…

      Delete
  2. Replies
    1. Kan?? Kalau mkn di gerai lg byk menu lepasss

      Delete
  3. Lagi satu kat KLIA parking fee mahal. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2 selalunya mmg limitkan ms kalo nk park di klia.. serammm πŸ˜‚πŸ˜‚

      Delete
    2. Sejam pun seram dah. Tak cukup naya nak p cari atm dalam tu..nak guna touch and go pun kena ada lebih banyak..huhu..

      Delete
  4. hahahhhaa tu la kita pun dah lama x park KLCC sejak rate parking dia naik...

    ReplyDelete
  5. Dah hampir setahun tak pergi KLCC since PKP dikuatkuasakan.
    Pernah gak kena parking fee mahal ni time tinggal kereta kat KLIA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pulak lama x fly ke melaya πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… rinduuu nk jjcm

      Delete
  6. kamek pernah bayar RM100++ di parking yang sama juak sebab park 4 hari 🀣🀣🀣

    ReplyDelete
  7. Parking klcc memang kus semangat. Rindunya nak g klcc. Ni tengok dari tingkap rumah jela

    ReplyDelete
  8. Boleh tahan harganya tok. Belum pernah gik la bayar semahal tok, belum pernah sampei ke cya. Hihi.

    ReplyDelete
  9. Lepas beras sekampit ni, Kakmim 😊

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.