Follow Us @soratemplates

03/02/2021

Wordless Wednesday - Parking Fee Termahal


RM25 - parking fee termahal yang pernah kami bayar setakat ni. 
Masuk KLCC selepas 10 pagi dan baliknya pula sebelum 6 petang. 
Di Aquaria saja dah berjam-jam lamanya!

 

20 comments:

  1. Kakmim di Malaya ke? Wahhh best jalan2 Aquaria, rindu pulak nak ke sana ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejenis throwback ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ lama dh x fly ๐Ÿ˜…

      Delete
  2. Replies
    1. Kan?? Kalau mkn di gerai lg byk menu lepasss

      Delete
  3. Lagi satu kat KLIA parking fee mahal. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2 selalunya mmg limitkan ms kalo nk park di klia.. serammm ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
    2. Sejam pun seram dah. Tak cukup naya nak p cari atm dalam tu..nak guna touch and go pun kena ada lebih banyak..huhu..

      Delete
  4. hahahhhaa tu la kita pun dah lama x park KLCC sejak rate parking dia naik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X boleh selalu park sini ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  5. Dah hampir setahun tak pergi KLCC since PKP dikuatkuasakan.
    Pernah gak kena parking fee mahal ni time tinggal kereta kat KLIA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pulak lama x fly ke melaya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… rinduuu nk jjcm

      Delete
  6. kamek pernah bayar RM100++ di parking yang sama juak sebab park 4 hari ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    ReplyDelete
  7. Parking klcc memang kus semangat. Rindunya nak g klcc. Ni tengok dari tingkap rumah jela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakmim tgk gambar je lah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

      Delete
  8. Boleh tahan harganya tok. Belum pernah gik la bayar semahal tok, belum pernah sampei ke cya. Hihi.

    ReplyDelete
  9. Lepas beras sekampit ni, Kakmim ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥