Follow Us @soratemplates

20/08/2008

Hati ini

Blogging dari atas katil

Hari ni tadi balik awal
Plan nak pegi
1. Wisma Satok
Nak repair kasut kerja yang patah heelnya
2. Maybank
Nak reset balik password Maybank2u
3. Sukmaria
Nak tempah kad jemputan kahwin
At last dapat pergi Sukmaria jek

:pandaGeli_19:

Perasaan tak best
Sebab tak jumpa design yang disuka
Dah puas googling on net
Nak tanya design yang macam tu
Tapi orang kat situ takde design yang macam tu
Sangat tak best ini perasaan
Sangat tertekan
Lecehnya nak kahwin ni
Dari dulu korek idea nak customade kad
Idea pun bukannya nak muncul
Kalo aku suka, orang lain pulak tak suka
Serba-salah
Sedih aku dibuatnya

:pandaGeli_07:

Nasib baik CikChoki ada script baru
Pandageli yang cumil ni
Dapat jugak la cover-cover line ini perasaan
Sesiapa yang teringin nak bermanja-mana ngan pandageli ni
Boleh la visit site CikChoki

:pandaGeli_chokilala:

psst... boleh tak akad je takyah buat majlis? senang kerja

7 comments:

  1. ~ BOLEH!! amy jawab soalan yg last tuh. hehehehehe... :D

    await la nie MC? cam tgh frustrated jer.. biasa lah tuh.. makin dekat majlis nyer, makin macam2 la perasaan ntah apa2 tuh kuar. ceaceacea, cam pernah mengalami la plak kan? hehehehe... :P ~

    ReplyDelete
  2. tol la amy.. nnt amy rasa la berkecamuknya hati ini..

    ReplyDelete
  3. rugi oooooooo takde majlis

    kenangan tauuuuu

    ReplyDelete
  4. tajuk entry ni cam sedih je....
    xmo sedih2 kak...
    smua problem bleh diselesai kan....
    btul x kak mc?

    ReplyDelete
  5. vp
    mana bleh xe majlis
    persiapan dh dibuat
    cuma cakap KALAU BOLEH je
    sebenarnya mmg x boleh pn

    ReplyDelete
  6. amer,
    betol...cuma sedey sket
    biasa la pempuan kn emosional sket

    ReplyDelete
  7. uhu. mcm byk gile kena prepare utk kawen ni kak. adesss. cam menambahkan lg kemalasan diya utk kawen. muahaha [pdhal tgh blajar lg, sebok je :p ].

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥