Mission accomplished!

Blogging dari kamar sepi ofisku

Semua kroni dah balik.
Tapi aku masih meneruskan perjuangan di ofis yang sunyi-sepi ni.
Chaiyok! Chaiyok!

:mGelak:

Tak sia-sia 2 hari cuti aku nih.
Job yang aku list down untuk hari ni dan semalam dah complete.

Hip hip hooray!

:mSmoking:

Berlagak sungguh ko yer munyit.
Hahaha.



Aku dah siap set question paper budak.
Alah, baru 1 paper.
Sebabnya.
Takmo guna yang sem lepas punya.
Lain-lain?
Belum terbuka pintu hati.
Wakakaka.

Tapi.
Nak kena set draft question & upload ke bank soalan pulak.

Sebelum 1 September lak tuh.
Adoi..

:mPening:

Soalan teorinya ok jugak.
Leh amik yang dari kuiz dll.
Soalan amalinya payah la.
Malas nak buat skema markah.
Munyit, ko dapat tolong aku tak?

:mRambut:

psst... lapar ler pulok, pasni nak balik! Yahoo..!

Post a Comment

7 Comments

  1. ~ lor, MC sorang2 jer ker kat ofis nih? bestnya dia, bercuti-cutian... tak aci!!! nak cuti gak!!! :( ~

    ReplyDelete
  2. waaaaa sgt rajin laaaa
    bertuah bos MC kan :D

    ReplyDelete
  3. Takde soalan bocor ekk? hehehehe...

    ReplyDelete
  4. ijad,
    salam baik, ijad..

    amy,
    pastu terus balik.. x best sorg2.. hehe

    kak riani,
    hahahaha...bertuah la sgt.. pemalas nk mampus... keje ikut mood

    KM,
    so far xde kot... ekekeke

    ReplyDelete
  5. to amy,
    mira@mc ni mmg rajin..paling rajin,paling sbr dgn karenah bos..hehe..

    ReplyDelete
  6. huhu. nak tanya ni kak, akk ngajar subjek apa ye?

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥