12 comments
  1. Macam mana rupa kek lapis book tu?? hehe... nice picture of your bro...

    Adry @ http://www.adrysabry.com/

    ReplyDelete
  2. adry,

    kek lapis biasa jer.. nnt ler ms raya br snap piccas... hiks

    ReplyDelete
  3. btul tu adry,
    kalau tak camana kita nak terliur mase tgk gambo kek dia kan?
    heeheh, awaiting the pic..
    baru kitorang pun buleh try hahahahah!!
    (Mcm la pocket nak try kan, pocket tak reti masak)

    ReplyDelete
  4. buat kn kak mc rye nnti..hehe:)

    ReplyDelete
  5. pocket & amer,
    insyallah nnt kite buat kite snap piccas k :)

    ReplyDelete
  6. ~ baru nak tanya cemana rupanya. rupa-rupanya, dah ramai yg bertanya. hehehehe... kena mencuba buat kek la lepas nih. :P ~

    ReplyDelete
  7. hahaha...cak li jwak edit pic ya aie
    pandey tak edit..edit pic mek mbak suduk gya jwak lowk..hehe

    :P

    ReplyDelete
  8. amy,
    cuba jgn x cuba
    ps cuba jgn lupa tempek piccas kt blog
    hehehe

    ReplyDelete
  9. red,

    pic tok x perlu edit
    adik mek pose rah pic ya jak
    then kmk snap
    hehehe

    ReplyDelete
  10. Resepi ni kena bg rasa dulu baru leh saya nak buat. Pa kata kalau mira buat pastu hantar kt saya, sebiji? Pastu kalau sedap saya tryla buat, bleh gitu?

    ReplyDelete
  11. KM

    nk antar sebijik ke? sepotong leh la.. kalo sebijik tu kena bg ongkosnya.. ahaks

    lain ler kalo KM beraya di umh sy :p

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.