Follow Us @soratemplates

02/09/2008

Simple but nice

Sorry aku sedang bertukar layout
Link list blogger pun banyak yang tak masuk lagi
Tapi besok nak kerja
So paham-paham jer ek
Nanti aku sambung lagi

Aku sedang mencari kelainan
Nak sesuatu yang simple but nice



Gambar takde kaitan dengan entri ok
Tapi
Aku suka gambar ni

Aku snap semasa pergi umah nenek saudara hari Sabtu tu
Sangat mendamaikan
Macam best jer kalo lepak sorang-sorang kat dalam perahu tu
Dan lupakan semua masalah dunia

2 comments:

  1. ~ wah, dah berwajah baru.... makin kemas dan simple but nice. chaiyookk!!! ;) ~

    ReplyDelete
  2. hehehe

    nmpak clear sket..
    luas ;)

    thanks amy..

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥