27 comments
  1. sama la kita mira.. kmk dah nak delet fs..boring..tp ada kwn yg sikda dlm fb..alu sik jadi delete..huhuhuhu....

    ReplyDelete
  2. rynnie,
    ya la oh... rasa nk suruh jak join fb dpt del fs.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. benar kata ktk ya..boring eh ngan fs...

    ReplyDelete
  4. kmk suka blogger, fb and tagged.fs mek dah x bukak.dah bersawang sia.
    yg mek update daily 3 igek ya jak la..hehhe..
    im addicted to blogger ko.i need to admit dat.hahha

    ReplyDelete
  5. rynnie,
    bah bah... bila kta nk delete beramai2 tok oh?? ekekke

    fieza,
    oh... kmk dh lmk x buka tagged... dh x ingt pwd mek... hahahhaha

    ReplyDelete
  6. Mek sikda facebook.. n I don't intend to open one. Sebab mek tauk, fungsi nya lebih kurang kedak fs juak. Cuma isiknya jak raged2. Kamek suka blogging. Sebab dengan blogging, mek boleh bercrita ehek. Kedak book jak ehek. Rindok potpetpot lam blog ehek. Dolok mek ada Multiply. Abis lagu2 baru di upload mek dalam Multiply mek. Sampei dak omputih byk kenal amek. Lekak ya Multiply mek kenak warning oleh few syarikat rakaman. Sidak threaten nak saman mek. So mek decided to delete account Multiply mek ehek. Sekian trimak kasih XD

    ReplyDelete
  7. audio,
    yah...sampei nk kena saman indah nya...mek dolok pn suka juak upload lagu lam multiply tp xda la heavy gilak cm kes ktk ya.. huhuhu...its up to u xda fb.. janji blog ada... nk? x rami urg rajin nk update blog..

    ReplyDelete
  8. ada facebook n myspace . fs sudah di delete hehe

    ReplyDelete
  9. w digby,
    hehehe.. good good.. blogger boh del

    ReplyDelete
  10. sampai satu masa kelak..kamu akan tulis ... "owhh...facebook amat memualkan.. hanya budak2 muda jer main facebook.. ntah apa2.. byk stranger dan ampeh..kenapa nak semua orang perlu ada facebook.. owh tidakkkk..aku sudah bosan dgn fbook ni.."

    sedangkan pada ketika itu kamu lupa pada awal 2009.. kamu amat2 addict dengan facebook dan memuji kebestannya...

    begitulah seterusnya lumrah kehidupan... bila mana ada sesuatu yg lebih baru..lebih menarik... dan lebih menyengat jiwa dan raga kita.. maka kita akan lupa ttg yg terdahulu yg mungkin byk mengajar kita dan memberikan pengalaman..
    cth.. U know a html coding and learn to edit in photoshop when u are crazy with PS dan MS...
    heeehhee..
    but know.. u forgot the HTML and Photoshop..hanya kerana u have a FB..


    err...apa ese merepek ni..hehehhehehehe

    see u in kuching around mac soon...

    ReplyDelete
  11. sekarang smua sudah mcm malas
    dah tak feel
    dulu2 zaman blaja punya lah giler
    gi lab, rebut2 komputer semata nak bukak frenster
    facebook tak buat lagi sbb mcm malas

    tp skrg
    yg jadik favorite adalah: BLOGGER
    blogger di hatiku
    rasa tak aman lah kalau sehari tak layan blog

    ReplyDelete
  12. Kmk paling suka nektok blogger, then flickr and last sekali facebook.. sebab 3 perkara juak..

    1. Blogger utk luahkan negerepak kmk..
    2. Flickr utk minat fotografi kmk (sanggup mayar akaun 3 taun ya)..
    3. Facebook utk berhubung ngan kwn2 lamak & baru (dak blogger)..

    ReplyDelete
  13. Lupak indah.. friendster, tagged, myspace kmk dah delete.. Mena koh, rasa macam nembiak kecik jak main 3 egek ya tek... hehehe..

    ReplyDelete
  14. kamek dah 2 kali delete frenster..
    kali tok DELETE terus..

    yeii!!!!

    ReplyDelete
  15. ayares,
    oh..ya...benar tu... nnt mst akn meluat dgn fb... tgu masa jek... kahkahkah

    oh... jumpa awek di kch yek?? cuti skolah kn? kuikuikui

    dayu,
    hidup blogger!! hahaha

    onggon,
    wow... sanggup ya byr flickr

    ema,
    ingin mek jd ktk dpt del... kmk lom dpt rasa

    ReplyDelete
  16. ~ amy paling suka blogger la. yg kedua adalah facebook. sampai pakcik pun suka tanya amy, 'dah abis main FB ke belum?' kehkehkehkeh... ~

    ReplyDelete
  17. kamek nang setuju ngan ayares.
    tetiba jak kamek pande insap indah, kamek pun sama juak nganok fs pake main nemiak kecik. tapi kamek lupak kerana fs, myspace kamek terbelaja dak html juak, tp bila dah ada ckit elmu, kamek alu lupak, dak fs/myspace toklah byk bejasa. so kamek sik jadi delete akaun fs kamek! sbb sayang!
    and cayaklah, kelak facebook pun akan mengalami zaman dak fs kinektok. (kamek ada reason kukuh madah kedak tok) tp hakikatnya kamek nang addict ngan facebook! :p

    dan bena juak kata kitak Mira, tanyak jak uncle google, semua ada! yalah kinek tok dah malas dah nak belaja itu ini. sebab semua dah tersedia.

    ReplyDelete
  18. masa mensia marek time gik dara2.. cehh.. gila juak mek nok kedak ya koh.. p since bertunang, alu delete fs. hehhe.. blog ajak lah ya pun k suka2 jak.. :)

    ReplyDelete
  19. x fhm la facebook... setia lagi kat frenster

    ReplyDelete
  20. hehe..
    takde lagi facebook nie...

    dan yang lain pon bukan ada masa nak on9..
    tak penting la..

    ReplyDelete
  21. mim.ya.ra.alif : hurm.. sekarang tgh cuba mengurangkan addict.. hahhaa.. lagi pn bz sgt.. nak update blog pun mcm kurang sempat.. tp fb mcm best kan.. huhuhu

    ReplyDelete
  22. akak masih memilih YM as media chat dan blog...malas nak update friendster dan malas nak xplore facebook...

    ReplyDelete
  23. I prefer Facebook and Blogging.. ehehe

    ReplyDelete
  24. huhu. fs, ke fb, dua2 tak aktif. nama je register, tapi lupa password =p

    ReplyDelete
  25. cmne nk click add fren nih hehehe

    waghhh mmg..
    dlu myspace..pastu friendster plak..kemudian facebook ler..

    tp aku mcm malas nk follow sgt...

    ReplyDelete
  26. kmk ada blog,fs,ms dan fb..
    tapi kmk prefer blog ngan fs. fb byk gilak application..n susah la nak ngumpat n nganok orang...hehe..suma kawan boleh baca.. =p
    fs, memang ramei kawan kamek ada kat sia.. tapi sejak aktif ngan blog, fs cam terabai sikit.. sian..huhu.
    ms lgsg x dipedulikan..byk stranger.xsuka.
    so, aktif ngan blog,fs, n fb..

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.