31 comments
  1. 1st commentor ever la nampaknya ni :D
    best sangat2 blog ni
    ske singgah cni sbb
    - mira kawan saya :D
    - blog ni kemas
    - cite2 dlm blog ni buat saya ceria
    - blog ni tak memeningkan kepala, baik dr segi cite mahupun kaler2 yg dipilih
    ermm.. cukupla.. kang mira terangkat sampai langit :p

    ReplyDelete
  2. err... akk nk pendapat dari segi isi entry ataupun layout? kalau dr segi layout, diya sgt senang dgn layout akk yg putih dan mcm2 kaler kat bhgn header ^-^

    ReplyDelete
  3. ~ pada amy, amy suka jer masuk blog MC. maybe dah menjadi rutin harian kot.... tak update pun, kekadang masuk gak. even MC, tulis bahasa serawak pun, pulun gak baca sampai habis. ~

    ReplyDelete
  4. shimah,
    miss u lar... edit la blog tuh... nk momen xleh... ajga diri baik2 ye... tabahkan hati demi si dia yg kt dlm tuh... happy for you!! :)

    diya,
    kalo leh 2-2 sekali... hehehe.. akak pun suka layout putih... sbb nmpas luas jer...

    amy,
    ye la kot... mst baca kn tiap2 hari.. mc pn sama.. walau x komen tp mst nk tau gak... kui kui kui

    ReplyDelete
  5. mira,

    blog ktk best.x penin maca n yg penting honest.b/round ya simple p nice.
    hapdet hal kawen gik.mek gik exited.hehhe

    ReplyDelete
  6. eiysh.. nasib lah palak sik bi-EP nangga nama topik tok..

    Kitak pun blog?... ala.. kitak lah blog yang kamek paling salu pg.. dah macam habit... macam dah paham dah ngn hidup kitak... kmk jrg bukak blog lain.. sik rami kawan lain yg ada blog tok...

    best lah.. DIJAMIN HALAL..
    hahahahaaa

    ReplyDelete
  7. Err.. pada sy..
    ia penuh dengan benda2 yg comel..
    agak simple dan feminim..

    ReplyDelete
  8. okey jer bagi akak

    tapi kalau nak penambahbaikan...cewaahhhh

    tuko template kot :) cari yg lebih shantek :))

    ReplyDelete
  9. fieza,
    tq..

    ema,
    hehehe.. kmk pn phm juak idup ktk.. kenak urg lain xda blog oh?? jason jong ada blog tp formal n skema lah.. hehehehe

    shino,
    benda2 comel?? apakah ia???

    angriani,
    ala akak ni... skema mcm ms iso plak dah... hahahaha... tukar template? belum ada mood nih... belum cukup haul... hahahaha... anyway TQ

    ReplyDelete
  10. blog ktk simple, senang untuk dibaca and the entries are honest, kak ira. bila masuk sitok, sik rasa kedak masuk ke dalam blog ktk sorang jak, it feels as if kmk connected dgn dunia luar sebab banyak links to other bloggers :) kakya kmk suka dengan panda-panda yang mengarei dalam blog tok. nang pandei panda-panda ya meluahkan perasaan, hehe... ;)

    ReplyDelete
  11. eh, panda kah monyet kah pa ya, kak ira? confused lah pulak... hehe... but, whatever they are, nang luahan perasaan yang tepat lah, hehe ;p

    ReplyDelete
  12. eyna,
    makseh.. xkan nak molah cerita.. x juak mek terer gilak tiap ari nak ngarang cerita bulak.. nang apa yg mek taip benda yg berlaku seharian.. nang mainan perasaan lah... chewahhh... yo yo o jak aku..

    erk... kmk ada panda, monyet, upin ipin, gegirl... hehehehhe... tp mek suka pakei monyet ngn panda k interprem... sbb sidak ngegeh gilak bah... haha

    ReplyDelete
  13. akak suka blog myra coz :
    1) cantik dan suci (white color) akak pun nak tukar skin color umah akak..
    2)cara penulisan yg menarik ati utk membaca..
    3)susun atur yg teratur..

    ReplyDelete
  14. Yobihh..tekejut jap mek nangga tajuk entry tok :|

    Anyway, nice blog. but put more pictures.. so that nampak meriah lagi XD

    ReplyDelete
  15. komen aku kang pedas2 belaka.. nanti ang xtahan idung lak wekekekeke!

    ReplyDelete
  16. haha~.

    saya rasa, blogs awak cute. puteh. bersih & sik berat. mun blogs awak tok rumah. macam umah di tepi beach yang puteh. walaupun simple. sedap mata memandang. hokhok :)

    XOXO
    zaza.

    ReplyDelete
  17. kmk sik kisah pemilihan warna, but the content[design, coding] is the one thing im particularly interested about. Kmk ingin nak tauk gney molah signature after every post? dolok pernah choba but to no avail..

    btw, overall, blog shanteque. :)

    ReplyDelete
  18. kmk suka baca blog kitak..dek2,mun time kitak ngerepak ngan student2 tak ya..

    pasya kitak mejin pelik2 lah..haha...lucu..

    ReplyDelete
  19. biase2 saje...
    (kate2 org jeles+dengki)

    ReplyDelete
  20. oh mentor ku..blog mu sentiasa menjadi tatapan ku..ahakss

    ReplyDelete
  21. pada pendapat kuncop...
    blog mira ni cantik, bersih.
    bila masuk sini rasa fresh jer.
    i like it...

    ReplyDelete
  22. pocket memang suka!!
    kemas dan senang dilihat.

    cepat nak load. (Takder gambo gambo melampau)
    isi anda memang besh:)
    cumaaaaa!!! pocket tak reti cakap pelat sana so kekadang tu tak paham:)
    heheheh^^

    ReplyDelete
  23. secara jujur...
    blog kemas.. simple..
    itu paling baik..

    cuma..
    kurangkan widget..
    macam widget wowzio tu..

    pasal content tu ramai dah komen.. hehe..

    tapi ini blog sendiri dan hak sendiri...
    aku bagi pendapat jer..
    hehe..
    happy blogging..
    aku tak lagi (sekarang)

    ReplyDelete
  24. mim.ya.ra.alif : best, nice n kreatif.. *amacam short n sweet kan komen.. hehehe* tapi sgt tak leh handle bila mira tulih dalam bhsa sarawak.. kamik tak paham.. hahah.. coz tak jumpa translater lagik ler.. huhuhu..

    anyway.. keep up da good work.. ngee...

    ReplyDelete
  25. butuh? malulah i.. itu daging di bucu kemaluan lelaki... uhuhuhuhuh

    keep on bloging!!!

    ReplyDelete
  26. cntik...
    wlpn putih je
    sbb sy ske wrne putih..
    hehe..

    ReplyDelete
  27. my comment? huhuhuuh xkisah...aku suka blog nih...simple n senang baca...pastu xberat nak loading masuk blog nih..... bravo!!!!

    ReplyDelete
  28. bestnya nak kawin~~~
    cepat2la kamek tok membesar da bekerja...
    hu~~~
    best2...
    selamat berkenalan.=)

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.