Follow Us @soratemplates

08/12/2008

Wedding Checklist 5

Salam Aidil Adha

Tak excited pun nak raya.
Sibuk mengemas bilik pengantin je.
Oh.. tak sabarnya..

:mLove:

Semalam dah pasang curtain



Dengan bantuan my dad.
Hehehe.



Cadar tak pasang lagi sebab nak pasang cermin kat dinding.
Kena tunggu selepas aktiviti mendrill selesai.
Baru pasang semua.
Lagipun tilam pun tak beli lagi.
Huhuhu.



Souvenir untuk tepung tawar pun dah ready.
Isinya ingat nak masuk telur je la.
Dah takde idea dah ni.



Souvenir untuk ahli zikir pun dah ready.
Perfume je tak beli lagi.



Dressing table.
Dah takde idea.
Letak bubble je la.




Baju sanding dan akad pun dah setel.
Hari tu aku sibuk cari kain nak buat tengkolok.
Dah jumpa pun di Petra Bridal.
Sewa je yang dah siap.
Sib baik kain sebijik sama.

So far so good.
Ada sikit-sikit jer lagi kepincangan.
Nak perfect memang tak boleh.
Kad jemputan pun walau dah berkali-kali proof read.
Tapi MASA boleh tak ada.
Kepada yang ada menerima kad tu, masa jemputan ialah 10 pagi.
Harap maklum.

Ada juak yang blom dapat kad gik.
Mek akan antar dalam 2-3 ari tok.

11 comments:

  1. ter baca 'ahli zikir' macam 'ahli fikir' heheheh,

    lawo nyer curtain? kaler tema nyer kaler nanti? merah maroon yek?

    ReplyDelete
  2. it's beautiful.. your wedding? tahniah in advance..suk ada jak nangga gambar2..haih, bila ndakkah turn kmk ooo

    ReplyDelete
  3. aha..kamek dah tangar kad kitak ya mira.. :D kebetulan ada urusan dengan deha..alu tetanga..ekekek. anyway, selamat yah..

    ReplyDelete
  4. kak ira, warna tema wedding ktk merah maroon maroon giya kah? the curtains and the bubble on the dressing table ya romantik ;)

    ReplyDelete
  5. ise,
    leh.. sila dtg dgn kiki..mek ada invite nya.. hehehe

    pocket,
    aah..merah maroon..curtain jakel.. huhuhu

    felicia,
    tq.. x lmk gik la ktk... heheheh

    rudy,
    oho.. g agak deha ka?? bz nya oh.. hihihi

    eyna,
    aok... dtg kelak jg x dtg... gi ari sabtu juak... mek akad ari sabtu

    ReplyDelete
  6. oit.. nak kawen kah? sik jemput mek ? yo yo oo jak mek.. hahaha


    selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  7. aok kmk dtg, insyaAllah, kak ira :) ya "jg" kah "jgn"? haha ;p kol brapa akad tek?

    ReplyDelete
  8. ohh mkra. semoga segalanya berjalan lancar spt yg dirancang.

    daku pun pernah merasai spt ni..hehehehe

    dag dig dug..

    ReplyDelete
  9. ~ wah.. debaran dah terasa ekh mc? mesti skang nih dah sibuk gila2 dah ngan persiapan akhir.

    sorry la tak dapat nak pergi. banyak plak plan2 last minit and ongkos jugak dah makin berkurangan. tak sabar nak tengok piccas nya nanti. ~

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥