11 comments
  1. ter baca 'ahli zikir' macam 'ahli fikir' heheheh,

    lawo nyer curtain? kaler tema nyer kaler nanti? merah maroon yek?

    ReplyDelete
  2. it's beautiful.. your wedding? tahniah in advance..suk ada jak nangga gambar2..haih, bila ndakkah turn kmk ooo

    ReplyDelete
  3. aha..kamek dah tangar kad kitak ya mira.. :D kebetulan ada urusan dengan deha..alu tetanga..ekekek. anyway, selamat yah..

    ReplyDelete
  4. kak ira, warna tema wedding ktk merah maroon maroon giya kah? the curtains and the bubble on the dressing table ya romantik ;)

    ReplyDelete
  5. ise,
    leh.. sila dtg dgn kiki..mek ada invite nya.. hehehe

    pocket,
    aah..merah maroon..curtain jakel.. huhuhu

    felicia,
    tq.. x lmk gik la ktk... heheheh

    rudy,
    oho.. g agak deha ka?? bz nya oh.. hihihi

    eyna,
    aok... dtg kelak jg x dtg... gi ari sabtu juak... mek akad ari sabtu

    ReplyDelete
  6. oit.. nak kawen kah? sik jemput mek ? yo yo oo jak mek.. hahaha


    selamat pengantin baru..

    ReplyDelete
  7. aok kmk dtg, insyaAllah, kak ira :) ya "jg" kah "jgn"? haha ;p kol brapa akad tek?

    ReplyDelete
  8. ohh mkra. semoga segalanya berjalan lancar spt yg dirancang.

    daku pun pernah merasai spt ni..hehehehe

    dag dig dug..

    ReplyDelete
  9. ~ wah.. debaran dah terasa ekh mc? mesti skang nih dah sibuk gila2 dah ngan persiapan akhir.

    sorry la tak dapat nak pergi. banyak plak plan2 last minit and ongkos jugak dah makin berkurangan. tak sabar nak tengok piccas nya nanti. ~

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.