Follow Us @soratemplates

18/11/2008

JPJ dah rajin

Semalam
Aku sengaja bangun lambat
Sebab malas kan dah nak pegi kerja
So speeding la gue
Selamat.. lepas traffic light hijau
Takde la lama sangat menunggu

:girl_4:

Tetiba kan
Boleh pulak JPJ buat road block
Betul-betul sebelum simpang nak ke kolej aku
Bengang betol gue

:girl_2:

Pagi tadi pun sama
Road block lagi

:girl_11:

Aku tak buat salah
So aku tak takut
Berani kerana benar kan?
Lagipun JPJ check lori jer
Aku bukannya bawak lori
Hehehehe

:girl_16:

Aku dah standby dah hp nak capture the moment
Chewahh.. takde kerja kan
Alih-alih ada pegawai JPJ ler pulak kat situ
Isk.. kaco daun plak
Terus jer aku jalan
Kang dia cakap aku minat kat dia plak
JPJ perasan
Uiks

7 comments:

  1. masa mek test keta on d road lok kmk dapat sorang jpj enseemm alu2 jd tukang test.alu x nebes mek drebing.hhahha.koatan tek.

    ReplyDelete
  2. ~ jalan jammed tak? amy tak suka kalau ade road block. jalan mesti la nak jam kan? kalau ade polis trafik pun kekadang leh jam... ~

    ReplyDelete
  3. kalu dapat snap pict jpj tu confirm famous dan glamer la jpj tu kan tuk hari ini...

    ReplyDelete
  4. paduhal ada juak cdak jpj molah roadblok kat sia awal pagi owh....

    ReplyDelete
  5. ~ mc kena tag. so, nanti sila la buat yerk. :P ~

    ReplyDelete
  6. walaupun mek xda molah salah, tapi tiap kali nangga sidak jpj kah, pak polisi kah, polis trafik kah, mesti mek nervous juak..adehh

    ReplyDelete
  7. fieza,
    bagus nasib ktk.. sib bait x nyangkut tek.. ahahha.. kmk demam ms test ya.. nang kena selak jpj ya ajak masa test

    amy,
    jem la jugak tp x heavy sgt la..

    risanur,
    x kot kak.. ahahahha

    mami_faris,
    kmk bkn di sego.. hehehhe

    amy,
    aiyakkkk...

    doff,
    biasalah ya... kmk pn sama mst terus narit safety belt.. hahahahha

    ReplyDelete

♥ Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Terima kasih kerna komen yang baik-baik. ♥