7 comments
  1. masa mek test keta on d road lok kmk dapat sorang jpj enseemm alu2 jd tukang test.alu x nebes mek drebing.hhahha.koatan tek.

    ReplyDelete
  2. ~ jalan jammed tak? amy tak suka kalau ade road block. jalan mesti la nak jam kan? kalau ade polis trafik pun kekadang leh jam... ~

    ReplyDelete
  3. kalu dapat snap pict jpj tu confirm famous dan glamer la jpj tu kan tuk hari ini...

    ReplyDelete
  4. paduhal ada juak cdak jpj molah roadblok kat sia awal pagi owh....

    ReplyDelete
  5. ~ mc kena tag. so, nanti sila la buat yerk. :P ~

    ReplyDelete
  6. walaupun mek xda molah salah, tapi tiap kali nangga sidak jpj kah, pak polisi kah, polis trafik kah, mesti mek nervous juak..adehh

    ReplyDelete
  7. fieza,
    bagus nasib ktk.. sib bait x nyangkut tek.. ahahha.. kmk demam ms test ya.. nang kena selak jpj ya ajak masa test

    amy,
    jem la jugak tp x heavy sgt la..

    risanur,
    x kot kak.. ahahahha

    mami_faris,
    kmk bkn di sego.. hehehhe

    amy,
    aiyakkkk...

    doff,
    biasalah ya... kmk pn sama mst terus narit safety belt.. hahahahha

    ReplyDelete

Cakap yang baik-baik, tulis yang baik-baik bukan sebab kita nak tunjuk baik. Tahniah tau kerana jadi orang yang terbaik. Terima kasih juga kerana komen yang baik-baik.